Φουλ δράση στα πρωταθλήματα βόλεϊ γυναικών και κορασίδων

26/01/2024 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2024 - 19:11

Συνολικά 10 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στα πρωταθλήματα βόλεϊ γυναικών και κορασίδων από το Σάββατο 27/1 έως και την Τρίτη 30/1 στη Λέσβο και στη Λήμνο.

Στα φετινά πρωταθλήματα συμμετέχουν και οι ομάδες της Λήμνου Αετός και Ήφαιστος, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στα πρώτα παιχνίδια εκτός από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ομάδες από το νησί μας.

Για το πρωτάθλημα γυναικών, το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο «Ν. Σαμαράς»  στη Λήμνο, ο Ήφαιστος θα αναμετρηθεί με τον Ερμή Παμφίλων. Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, ο Αρισβαίος θα αντιμετωπίσει τον Αετό Λήμνου.

Για τις κορασίδες, το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στο «Ν. Σαμαράς», ο Αετός θα φιλοξενήσει τον Ερμή Παμφίλων 2, ενώ στις 6 το απόγευμα θα γίνει η αναμέτρηση Ήφαιστος-Ερμής Παμφίλων 1. Επίσης, την ίδια ημέρα στα ΕΠΑΛ στις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΟΜ-Αναγέννηση Αγιάσου.

Ακόμη, την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στη Νεάπολη. Στις 4 το απόγευμα, ο Αρισβαίος θα αγωνιστεί απέναντι στον Αετό Λήμνου, ενώ στις 8 το βράδυ θα διεξαχθεί η πιο δυνατή αναμέτρηση Άθληση-ΓΑΣ Λέσβου.

Τη Δευτέρα 29/1 στα ΕΠΑΛ θα διεξαχθούν επιπλέον δύο αγώνες. Ο Αετός θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΜ και την Αν/ση Αγιάσου στις 16:00 και 18:00 αντίστοιχα. Τέλος, την Τρίτη 30/1 ξανά ο Αετός θα παίξει στις 15:00 με τον Ερμή Παμφίλων 2.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey