Πρόκριση Παγγεραγωτικού επί του ΑΟΜ

20/11/2012 - 14:05 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 15:11

Με νίκη του Παγγεραγωτικού επί του ΑΟ Μυτιλήνης άνοιξε και επίσημα η αυλαία του βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Ο αγώνας διεξαήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα για την Α' Φάση και τη Ζ' Περιφέρεια, εκεί όπου άνευ αγώνος είχε προκριθεί ήδη η Τελχινίδα Ρόδου κόντρα στο Sports Club Λήμνος.

Στον αγώνα της Μυτιλήνης, ο Παγγεραγωτικός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του ΑΟ Μυτιλήνης (25-17, 25-15, 25-19), αποδεικνύοντας μετά και τα φιλικά στη Χίο, πως η ομάδα του Σάββα Περτσέλη έχει αφομοιώσει πολλά από όσα δουλεύονται στις προπονήσεις και τα βγάζει σε άμυνα και επίθεση στο παρκέ.

Τον αγώνα παρακολούθησε πολύς κόσμος, που γέμισε τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητριών.

Παγγεραγωτικός και Τελχινίς Ρόδου προκρίθηκαν έτσι από τη Ζ' Περιφέρεια και αναμένουν πλέον την κλήρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Οι δύο νησιωτικές ομ΄δες δε θα συμεμτάσχουν στην επόμενη ενδιάμεση φάση, έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στις "32" του θεσμού. Έτσι, δε θα μπουν στην κληρωτίδα αύριο για την 1η Αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Θα περιμένουν δηλαδή τους νικητές αυτών των αγώνων, ώστε να διασταυρωθούν μαζί τους στη συνέχεια του θεσμού σε αγώνες που θα διεξαχθούν στις 12 Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey