Μοιράζονται την απόσταση

30/11/2012 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2012 - 14:35

Μπορεί η κλήρωση της 2ης Αγωνιστικής στη Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, να έβγαλε... ταξίδι μακρινό για τον Παγγεραγωτικό, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την Τελχινίδα Ρόδου, ωστόσο η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης πήρε μια γενναία απόφαση, που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της ομάδας της Γέρας.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ, λαμβάνοντας υπόψη της τις ιδιαιτερότητες της μετακίνησης των Γεραγωτών από τη Μυτιλήνη στη Ρόδο, αποφάσισε να ορίσει ως τόπο διεξαγωγής του αγώνα, γήπεδο της Αθήνας, το οποίο μάλιστα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα μοιραστούν την απόσταση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, τα έξοδα μετακίνησης ήταν πολύ πιθανό να καταστήσουν απαγορευτική τη συμμετοχή του Παγγεραγωτικού στο ματς.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου και για την ΕΟΠΕ μέτρησε καταλυτικά ο κανονισμός, που προβλέπει ποινή αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα, σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στο Κύπελλο.

Ο Παγγεραγωτικός εξάλλου έχει και φέτος ιδιαίτερες βλέψεις, στοχεύοντας στην πολυπόθητη άνοδο στην Α2 κατηγορία και μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε ανυπέρβλητο εμπόδιο ως προς την επίτευξη του στόχου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey