Σκιά του εαυτού του ο Παγγεραγωτικός

11/12/2012 - 18:33 Τελευταία τροποποίηση στις 12/12/2012 - 11:31

Paggeragotikos_Mosxato_pagkos2012-13jpgΑποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών ο Παγγεραγωτικός, που ηττήθηκε το μεσημέρι στην Αθήνα από την Τελχινίδα Ρόδου με 3-0 σετ.

Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου και εκτός από νοκ άουτ ματς της Β' Φάσης της διοργάνωσης, αποτέλεσε παράλληλα και τελικό της Ζ' Περιφέρειας. Για το λόγο αυτό άλλωστε, στη λήξη του αγώνα, έγινε και απονομή του τίτλου στη νικήτρια ομάδα της Ρόδου.

Ο Παγγεραγωτικός ήταν κυριολεκτικά σκιά του εαυτού του και γνώρισε την ήττα από μια ομάδα, που εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος του αντιπάλου, χωρίς όμως να είναι αισθητά καλύτερη μέσα στο γήπεδο.

Η Τελχινίδα πήρε το πρώτο σετ με 25-18, έφτασε στο 2-0 επίσης εύκολα με 25-19 και βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το τρίτο σετ από το -4, κερδίζοντάς το τελικά με 25-22, κατακτώντας εκτός από το τρόπαιο και το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης

Άξιο αναφοράς το γεγονός, πως λόγω ασυννενοησίας, ο Σάββας Περτσέλης αναγκάστηκε να κοουτσάρει την ομάδα της Γέρας από την κερκίδα...

(Φωτό: Νίκος Πεσματζόγλου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey