Επίδειξη δύναμης ο Παγγεραγωτικός

11/02/2013 - 17:19

Paggeragotikos_panigyriko4Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παγγεραγωτικός πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα γυναικών, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΑΟ Μυτιλήνης με 3-0 σετ.

Οι αθλήτριες του Σάββα Περτσέλη χρειάστηκαν μόλις μία ώρα για να κάνουν... σεφτέ στα ροζ φύλλα αγώνα, δείχνοντας από το πρώτο ματς τις διαθέσεις τους και κατά τη φετινή χρονιά. Δεδομένου εξάλλου ότι πέρασαν έφτασαν μια ανάσα από την άνοδο μέσω των μπαράζ, οι προσδοκίες παραμένουν υψηλές.

Ο Παγγεραγωτικός κέρδισε το πρώτο σετ με 25-15, το δεύτερο με 25-12 και το τρίτο με 25-20, φτάνοντας έτσι στη νίκη με 3-0, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σταδιακά μπαίνουν στη γυναικεία ομάδας και αθλήτριες από το τμήμα κορασίδων, κάτι που φανερώνει την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Η πρεμιέρα πάντως του πρωταθλήματος έγινε την περασμένη εβδομάδα με τον ΑΟ Μυτιλήνης να κερδίζει τον ΓΑΣ Λέσβου με 3-0 σετ. Στον όμιλο της Ζ' Περιφέρειας συμμετέχουν συνολικά πέντε ομάδες, εκτός των τριών προαναφερθέντων, ο Παπάδος Γέρας και το Sports Club Λήμνος.

Αποτελέσματα
ΑΟ Μυτιλήνης - ΓΑΣ Λέσβου 3-0
Παγγεραγωτικός - ΑΟ Μυτιλήνης 3-0

Βαθμολογία
1. Παγγεραγωτικός 3 3-0
2. ΑΟ Μυτιλήνης 3 3-3
3. Παπάδος Γέρας 0 0-0
4. Λήμνος Sports Club 0 0-0
5. ΓΑΣ Λέσβου 0 0-3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey