Άστρο… Λαμπράκη την οδηγεί!

01/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:39


Με το δεξί, μπήκε στο πρωτάθλημα νέων η ΑΕΛΚ Κ20, επικρατώντας στην πρεμιέρα του Εργοτέλη Κ20, στο «Χριστοφίδειο» γήπεδο της Αγιάσου.

Οι παίκτες του Γαβαλά μπορεί να είχαν άγχος, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, όμως βρήκαν πολύ γρήγορα τον απαραίτητο ρυθμό, αντέχοντας στην πίεση που άσκησαν οι Κρητικοί. Αφού ισορρόπησε το ματς, η ΑΕΛΚ Κ20 έφτασε και στην επίτευξη ενός γκολ, στο 32ο λεπτό, όταν ο Γιαζιτζόγλου επιχείρησε βαθύ γέμισμα και ο Άρης Λαμπράκης (φωτό), εκμεταλλευόμενος το ανεπιτυχές τεχνητό οφσάιντ των παικτών του Εργοτέλη, με όμορφη ατομική προσπάθεια, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα των Κρητικών, Δασκαλάκη, ανοίγοντας το σκορ.

Οι Καλλονιάτες διαχειρίστηκαν στη συνέχεια ορθά το προβάδισμά τους και σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός, πως ο Εργοτέλης έμεινε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛΚ Κ20:
Φ.Παπάζογλου, Αγριμάκης, Τριανταφύλλου, Καραγιώργης, Γιαζιτζόγλου, Γιουκαρής, Ξύδας, Τζελίδης (55’ Κακογιάννης), Σοφιάνης (83’ Γκαμάγκας), Κίστα, Λαμπράκης (68’ Ζωάννου)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Κ20: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Πολυχρονάκης, Τουρνάκης, Παντελάκης, Τσακάνι (69’ Σηφάκης), Περουασβίλι (64’ Τζούνιορ), Βογιατζής, Νίκολας, Φουκαράκης (89’ Επιτροπάκης), Χρυσοφάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey