Έγραψε ιστορία, 2-0 τον Ολυμπιακό!

13/10/2013 - 21:51

aelk_k20_olympiacosΙστορική νίκη κατέγραψε η Κ20 της Καλλονής κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς! Σε ένα κατάμεστο «Κ. Κεντέρης» που θύμισε εποχές όταν ακόμη η ΑΕΛΚ αγωνιζόταν στη φυσική της έδρα, η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά κέρδισε το χειροκρότημα και το θαυμασμό 500 και πλέον φιλάθλων. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Ντάμπος και Σοφιάνης, ένα σε κάθε ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον!

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε πλήρης στο «Κ. Κεντέρης», έχοντας στη σύνθεσή του και ένα δικό μας παιδί, τον Πραξιτέλη Βούρο, αλλά χωρίς υπερβολή δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εξαιρετική Καλλονή που είχε τη συνδρομή των «μεγάλων» Μάππα, Γιουκαρή και Ντάμπου.

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ντάμπος, έπειτα από πολύ καλό πρεσάρισμα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Η Καλλονή είχε πολλές καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που δεν είχε τελικές. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σοφιάνης, πάλι σαν προϊόν του εξαιρετικού της πρεσαρίσματος ψηλά στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και όχι άδικα, μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, δηλώνοντας ότι: «Δεν κάναμε και κάτι ιδιαίτερο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και προχωράμε. Προσωπικά για εμένα αυτό που μετράει, δεν είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά η ομαδική εικόνα της Καλλονής και η ατομική απόδοση των παιχτών μου, απέναντι σ΄ έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο».

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey