Σέντρα με πολλά γκολ και ανατροπές

03/06/2015 - 13:20 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2015 - 09:59

Το 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY έκανε χθες σέντρα στις εγκαταστάσεις του Olympico και άλλο ένα θερμό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι ξεκίνησε μεταξύ του διαστήματος της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων και της έναρξης της προετοιμασίας των… επόμενων.

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός μέσα στην πενταετία, ξεκίνησε με πάθος, πλούσιο θέαμα και υποσχέσεις από τις 18 συμμετέχουσες ομάδες φέτος, που παρουσιάζονται πιο δυνατές και πιο οργανωμένες από ποτέ. Διεκδικώντας σε πρώτη φάση την πρόκριση, οι εννέα ομάδες των δύο αμφίρροπων ομίλων, μπήκαν σε συνθήκες αγώνα, ψάχνοντας τις έξι πρώτες θέσεις που οδηγούν στο "κυρίως πιάτο" της διοργάνωσης.

BARRIO-DELICIOUS 8-1

Την αυλαία στο τουρνουά άνοιξαν οι ομάδες του Barrio και του Delicious με την πρώτη να επικρατεί ενδεχομένως και πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε, μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις της. Το τελικό 8-1 είναι ενδεικτικό της εμφάνισης των δύο ομάδων, αλλά όχι και ενδεικτικό του πως θα εξελιχθεί η υπόθεση πρόκριση στον όμιλο. Η παρέα ουσιαστικά του Αετού Λουτρών του Barrio δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή που έχει παραδώσει την προπονητική «μπαγκέτα» στον Χασαπάκη και με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Ελευθερίου που σκόραρε τέσσερις φορές, πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα. Για το Barrio βρήκαν δίχτυα ακόμη οι Μαρλαμέκας, Κροτσίδας και Παλάσης, ενώ το γκολ του Delicious σημείωσε ο Βολικάκης.

Σκόρερς: Ελευθερίου (4), Κροτσίδας, Μαρμαλέκας, Παλάσης (Barrio), Βολικάκης (Delicious)

Διαιτητής: Kάντας

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2-FAME COFFEE 4-3

Εξαιρετικά αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μικρό Καφέ 2 και το Fame Coffee. Η μάχη του… καφέ της πόλης, βρήκε οριακά νικητές την παρέα του Παναγιώτη Βουργουτζή που κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να «κλέψει» ουσιαστικά το «τρίποντο» από το Fame Coffee που άφησε όμως υποσχέσεις για τη συνέχεια. Δύο γκολ του Μαρίνου και ένα του Τσακίρη είχαν δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Fame Coffee αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία και δύο γκολ του Παπαδόπουλου και άλλα δύο από τους Σάββα Παπαδημητρίου και Μουτζούρη, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Μικρού Καφέ στο τελικό 4-3.

Σκόρερς: Μουτζούρης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος (2), (Μικρό Καφέ 2), Μαρίνος (2), Τσακίρης (Fame Coffee)

Διαιτητής: Κάντας

MIGUEL-BAD BOYS 8-8

Η πρώτη ισοπαλία του τουρνουά είναι γεγονός. Miguel και Bad Boys πάλεψαν για τη νίκη, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και συναρπαστική εξέλιξη του σκορ. Το τελικό 8-8 μοίρασε βαθμούς και εντυπώσεις, προσφέροντας στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες όμορφο θέαμα.

Σκόρερς: Γιαζιτζόγλου (5), Σανταβάς (2) Γαρήμαγας (Miguel), Βασιλέλλης (4), Σπέρκος (2), Λάμι, Δίμα (Bad Boys)

Διαιτητής: Πούλος

ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ-LA PANDILLA 5-8

Αγώνας συναρπαστικός, που πρόσφερε έντονες συγκινήσεις σε όσους τον παρακολούθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης. Οι Αφαλωνιάτες του Παναγιώτη Κωντηβέη δεν τα κατάφεραν, βρίσκοντας απέναντί τους μια La Pandilla ικανή να προκαλέσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο την υποτιμήσει. H παρέα των Ζαφειρίου, Καμαριώτη, Τσουμάκου, Κανόγλου και των λοιπών της La Pandilla έφτασε τη νίκη με 5-8, προσθέτοντας έτσι τους πρώτους τρεις πόντους στη συγκομιδή της. Τα Έπιθπλα Κωντηβέης οφείλουν να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες τους και να αναζητήσουν πόντους στα επόμενα ματς της διοργάνωσης.

Σκόρερς: Βαρνάς (2), Κανόγκας, Πάστος, Μπουντακόπουλος (Έπιπλα Κωντηβέης) - Κανόγλου (4), Κουτσινίτης (2), Τζιώτης, Τσουμάκος (La Pandilla)

Διαιτητής: Πούλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey