Οι απονομές και οι ευχαριστίες

12/07/2015 - 21:59 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2015 - 13:14

Και κάπως έτσι, για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, η καρδιά του λεσβιακού ποδοσφαίρου χτύπησε στις εγκαταστάσεις του Olympico και στο ρυθμό του SportLesvos.GR. Η γραφή μας είναι σε πρώτο πρόσωπο, γιατί πέντε χρόνια είναι λίγο έως πολύ μια ζωή, την οποία μοιραστήκαμε μαζί με εσάς που είτε πρωταγωνιστείτε στο γήπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, είτε συνεισφέρετε με τον τρόπο σας, είτε στηρίζετε με την παρουσία σας, είτε φυσικά εργάζεστε.

Οι τέσσερις φιναλίστ ομάδες εξάλλου, ήταν ομάδες που συμμετείχαν ανελλιπώς στα SportLesvos Tournaments ενώ και οι περίπου 500 φίλοι που βρεθήκατε στις κερκίδες την Παρασκευή το βράδυ, ήσασταν εκείνοι που ήρθατε το καλοκαίρι του 2011 για να δείτε αυτό το διαφορετικό που μοιραστήκαμε μαζί σας στη Βαρειά.

Ο διαιτητής μας

Η βραδιά των απονομών είχαν λοιπόν και συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη καταρχήν για τον Παναγιώτη Ανδριάνη, τον διαιτητή μας που σήκωσε στις πλάτες του την διοργάνωση από τα μέσα της και έπειτα -με την πολύτιμη υποστήριξη του Μανώλη Βόμβα - βγάζοντάς την εις πέρας με μαεστρία, ψυχραιμία και πολύ καλά σφυρίγματα.

Ο Βαγγέλης Παπαντώνης τον βράβευσε για την πολύτιμη συνεισφορά του γιατί το άξιζε όσο λίγοι από τους «εργάτες» της διοργάνωσης, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων και φυσικά των τριών πρώτων ομάδων της διοργάνωσης.

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ

Ακολούθησε η βράβευση της τρίτης καλύτερης ομάδας του τουρνουά. Του ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ που κάλλιστα είχε τη δυνατότητα ακόμα και να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο. Για δεύτερη συνεχή χρονιά με την επωνυμία αυτή αλλά με παίκτες που διαχρονικά συμμετέχουν στα τουρνουά μας όπως οι Μιχαλάκης, Κάμπερ, Συβρής, Κουκέλλης και ο Αντώναρος, κέρδισαν την τιμητική τρίτη θέση και από ένα tablet. Την απονομή στην ομάδα, έκανε η πρώην αντιδήμαρχος Μυτιλήνης και επί σειρά ετών υποστηρικτής των διοργανώσεών μας, η Βάσω Χοχλάκα.

Οι EMIGRANTET

Για να δοθεί η σκυτάλη στην βράβευση της δεύτερης καλύτερης ομάδας. Της ομάδας των EMIGRANTET που εδώ και χρόνια στηρίζουν την διοργάνωσή μας, φτάνοντας πάντα στην πηγή, χωρίς να πίνουν τελικώς νερό. Φέτος ήταν η χρονιά τους και αν δεν έπεφταν επάνω στην πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ, ίσως θα έπαιρναν και την κούπα.

Οι καλοί φίλοι μας όμως Κούχια και Μπράκουλα ευχαριστήθηκαν όλα τα παιχνίδια και με τη γενικότερη συμπεριφορά τους, απέδειξαν πως είναι πράγματι μέσα στο πνεύμα των αγώνων που θέλουμε να βλέπουμε σε ένα τέτοιο τουρνουά. Τη βράβευση στους φιναλίστ, έκανε ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Νίκος Καρασάββας και ο έμπειρος παράγοντας της ΕΠΣ Λέσβου Δημήτρης Ντουνιάς.

Οι μεγάλοι νικητές!

Η βραδιά όμως είχε και έναν μεγάλο νικητή. Και αυτός δεν ήταν άλλος από το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ. Την πιο πλήρη ομολογουμένως ομάδα από άποψη ρόστερ, αλλά και την πιο δύσκολα… διαχειρίσιμη. Εκεί όμως οι Παναγιώτης Βάλεσης και Γιώργος Πολύζος, πήραν άριστα και έδωσαν στους Λαλά, Καδή, Σεραφίγγο, Μίχο, Παπαλόπουλο και Σαμπάνη τις καλύτερες συνθήκες για να «δέσουν» και να φτάσουν στον στόχο.

Η κατάκτηση της πρωτιάς ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και έδωσε και την πολυπόθητη κούπα στον Παναγιώτη Βάλεση που συμμετέχει ανελλιπώς στις διοργανώσεις μας από το 2011, χωρίς να έχει ως τώρα στη συλλογή του το Κύπελλο του πρωταθλητή. Ε, την Παρασκευή το πήρε με τη βοήθεια και του Πολύζου και αυτό και τα πανηγύρια ήταν δικαιολογημένα. Τη βράβευση στους πρωταθλητές, πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών της Λέσβου Κώστας Κατσαρός, δίνοντας αφορμή για ξέφρενα πανηγύρια και στους χορηγούς της ομάδας Στέλιο Βόμβα (ΕΝΑ MARKETS), Βασίλη Μαραγκό (Mods) και Παναγιώτη Βουργουτζή (ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ).

Ο MVP Τόλης!

Ξεχωριστής σημασίας ήταν και η βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης, κερδίζοντας στο… νήμα τον Βαγγέλη Σεραφίγγο. Ο Τόλης Λαλάς λοιπόν με τα καθοριστικά τέρματά του, ήταν ο MVP του 5th SportLesvos.GR Tournament και πήρε και δώρο ένα διήμερο στο Μόλυβο και στο Olive Press Hotel , προσφορά της οικογένειας Τρύφωνος.

Οι συνεργάτες μας

Ωστόσο η SportLesvos O.E. οφείλει έστω και με αυτές τις γραμμές να δώσει ένα μεγάλο βραβείο και σε όλους τους ακούραστους πολύτιμους συνεργάτες του, που αθόρυβα συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής. Καταρχήν τους ιθύνοντες του Olympico, τον Μάκη Γιακουμή, τον Κώστα και τον Νίκο Ράσκο που παρουσίασαν ένα εκπληκτικό γήπεδο και τις καλύτερες συνθήκες αγώνων για τους παίκτες και θέασης για τους φιλάθλους.

Έπειτα τον Δημήτρη Κουκουνιά, την «φωνή» μας και τον ιθύνοντα νου της κάθε ημέρας αγώνων. Βραβείο δεν μπορεί να μην πάρει και η «ψυχή» του SportLesvos, η Κωνσταντίνα Μουτζουρέλλη, που σε καιρούς δύσκολους προέβαλλε την διοργάνωση και τους χορηγούς μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εικόνα μας βραβεύει όμως και αυτούς που σας χάρισαν ατελείωτες ώρες βίντεο και φωτογραφιών από όλους τους αγώνες, τον Δάκη Κουλουκάκη -εξαιρετικό φωτογράφο, εικονολήπτη και πολύτιμο συνεργάτη μας- αλλά και τον Ιγνάτη Τσικνή, που πέρασε ατέλειωτες ώρες μπροστά στο μοντάζ.

Και φυσικά τους μεγάλους μας φετινούς χορηγούς, το OXY club, αλλά και τον συνεργάτη μας (τέτοιον τον θεωρούμε όλα αυτά τα χρόνια) Βαγγέλη Προδρόμου της Electronet, που στηρίζει με θέρμη όλες τις διοργανώσεις και προσπάθειές μας.

Σας ευχαριστούμε όλους, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!

Μ. Ορφανός – Β. Παπαντώνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey