Εύκολα τα φαβορί και... συγκίνηση!

04/06/2015 - 14:40 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2015 - 15:39

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powwered by OXY κύλησε δίχως εκπλήξεις για τα χθεσινά φαβορί, που κατόρθωσαν να πάρουν τις νίκες και να κάνουν έτσι το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Όλες οι ομάδες πρόσφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και οι θεατές στις εξέδρες, με το χειροκρότημά τους, έδωσαν μια επιπρόσθετη ώθηση στους παίκτες.

Ωστόσο, υπήρξε και μια στιγμή που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκομένους. Οι διοργανωτές του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament, με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας OXY, που αποτελείται από παίκτες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου Καλλονής, πριν την αναμέτρηση των 21:30 με τους LAS VAKETAS τήρησαν ενός λεπτού σιγή, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του καλού φίλου όλων, Παναγιώτη Τσακίρη, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Το "DREAM boy" μπορεί να μη βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, αλλά είναι βέβαιο πως θα ζει στις καρδιές μας και το πλατύ του χαμόγελό δεν πρόκειται να "ξεθωριάσει" από τη μνήμη κανενός.

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ - BE HAPPY 11-1

Ο Παναγιώτης Βάλεσης έχει φτάσει αρκετές φορές στην πηγή, αλλά δεν έχει... πιει νερό στα τέσσερα προηγούμενα τουρνουά του "SL". Φέτος όμως, με την ομάδα του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ έχει κάθε πιθανότητα να... ξεδιψάσει. Και φρόντισε να κάνει επίδειξη δύναμης από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση. Το BE HAPPY προσπάθησε, όμως απέναντι σε ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης γνώρισε την ήττα με σκορ 11-1. Σίγουρα όμως, η παρέα των Τζάλα, Κουρτίδη, Μπλαντή, Καπετανάκη, Γονιδέλλη έχει να δώσει πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Σκόρερς: Μίχος (2), Λαλάς (2), Καδής (2), Σεραφίγγος (2), Καραδημητράκης, Αθανασέλος, Παραθυράς (αυτογκόλ) [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ] - Γονιδέλλης [BE HAPPY]

Διαιτητής: Φαναρτζής

ΝΤΝΙΕΠΡ - AUTO GARAGE 2-8

Αποφασισμένο να επαναλάβει την προπέρσινη πορεία του έδειξε από το πρώτο φετινό παιχνίδι το AUTO GARAGE του Γιώργου Ζεϊμπέκη. Βρήκε απέναντί του την αξιόμαχη ΝΤΝΙΕΠΡ, επικρατώντας με σκορ 2-8. Βέβαια, η παρέα του Γιώργου Παπασπύρου προέβαλε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε αρκετά κλειστό σκορ (0-2). Ωστόσο με την επανέναρξη το AUTO GARAGE πήρε αέρα πέντε γκολ και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν...

Σκόρερς: Κάλφας (4), Νησιώτης (2), Σαπουνάς, Φινφίνης [AUTO GARAGE] - Δοβορλής, Παπασπύρου [ΝΤΝΙΕΠΡ]

Διαιτητής: Φαναρτζής

EMIGRANTET - ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ 2-8

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ είναι μία από τις ομάδες που έχουν καταφέρει να σηκώσουν την κούπα, στη διοργάνωση του 2013 και με τη φετινή του σύνθεση, μπορεί σίγουρα να επαναλάβει αυτή του την επιτυχία. Νίκησε με 2-8 τους EMIGRANTET, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο β' μέρος. Η παρέα των Μιχαλάκη, Κουκέλλη, Συβρή αιφνιδίασε τον αντίπαλο από το ξεκίνημα, πήρε προβάδισμα και σταδιακά έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Από τους EMIGRANTET η απώλεια του Μπαρντούλ Κούχια την τελευταία στιγμή, στοίχισε στην ομάδα από την ενέργεια που βγάζει παραδοσιακά στο γήπεδο!

Σκόρερς: Μιχαλάκης (4), Συβρής (2), Κουκέλλης (2) [ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ] - Καραβατάκης, Κούχια [EMIGRANTET]

Διαιτητής: Πούλος

ΟΧΥ - LAS VAKETAS 13-3

To OXY διαθέτει ένα ρόστερ με εμπειρία, όχι μόνο από τους αγώνες σε μεγάλο γήπεδο, αλλά και στα τουρνουά 6x6 του "SL", με παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε άλλες ομάδες, φτάνοντας μέχρι και στα στα ημιτελικά. Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση και για τις φετινές τους δυνατότητες οι Βαμβουκλής, Γκιάτα, Κουτλής, Νεζάι έφτασαν σε μια εύκολη νίκη επί των LAS VAKETAS με σκορ 13-3 και σίγουρα με την προσθήκη στα επόμενα ματς των Σαμπάνη και Γάλα, είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσουν κάθε αντίπαλο. Από την άλλη μεριά η παρέα των Βαρλάμου, Σαμοθρακή έδειξε ικανότητες, αλλά χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Παρά την ήττα, το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο.

Σκόρερς: Γκιάτα (6), Νεζάι (2), Κουτλής (2), Βαμβουκλής, Μπίρης, Τσίγκας [OXY] - Γιοβάνης (2), Γκέκα [LAS VAKETAS]

Διαιτητής: Φαναρτζής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey