Δεν τους... βλέπει το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2!

05/06/2015 - 19:39 Τελευταία τροποποίηση στις 08/06/2015 - 11:24

Tρίτη κατά σειρά μέρα στο 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powwered by OXY, με σπουδαία ματς και πολλές ανατροπές. Πολύς κόσμος ξανά στις εξέδρες του Olympicο απόλαυσε όμορφο θέαμα και χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των ομάδων.

LA PANDILLA - BAD BOYS 10-7

Το δύο στα δύο έκανε η LA PANDILLA, που μετά τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ έκαμψε την αντίσταση και των BAD BOYS με 10-7. Η διακύμανση του σκορ ωστόσο ήταν συναρπαστική με την LA PANDILLA να παίρνει προβάδισμα αρχιά με 4-1, το οποίο διεύρυνε στη συνέχεια σε 7-2! Όμως η παρέα του Σπέρκου κατόρθωσε να μειώσει και πάλι, πλησιάζοντας σε 8-6, πριν η ψαλίδα ανοίξει ξανά για το τελικό 10-7.

Σκόρερς:

Διαιτητής: Σύβρης

DELICIOUS - FAME COFFEE 1-3

Μοιρασμένο παιχνίδι, με μικρό σκορ και σφικτές άμυνες. Το DELICIOUS προσπάθησε με αμυντικό προσανατολισμό να "κλέψει" τη νίκη, αλλά το FAME COFFEE αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό και έφυγε με το τρίποντο. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα, αλλά στη συνέχεια το FAME COFFEE πήρε αέρα δύο τέρματων (0-2). Η παρέα του Θοδωρή Γιακαλή πίεσε και μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα των Λυκουρίνα - Καφαλούκου έφτασε και σε τρίτο γκολ, "κλειδώνοντας" τη νίκη.

Σκόρερς:

Διαιτητής: Συβρής

ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΔΥΟ 3-6

Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ δυνατών ομάδων, αλλά ένα νικητή. Ο λόγος για το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΔΥΟ που αποδεικνύεται πιο δυνατό απ' ότι ίσως κάποιοι να το υπολόγιζαν, με αποτέλεσμα η επικράτησή του κόντρα στους -ουσιαστικά- περσινούς πρωταθλητές να προκαλεί αίσθηση στη διοργάνωση. Ειδικά με τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε. Η παρέα του Μιχάλη Κουτζιά μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, όμως απάντησε άμεσα και πήρε κεφάλι με 3-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση των παικτών του Μπάμπη Χρόνη, ο οποίος σαν άλλος... πολέμαρχος έδωσε από τον πάγκο το σύνθημα της νίκης. "Αέρα" φώναξε ο κόουτς και ο Παναγιώτης Βουργουτζής, σαν καλός... αξιωματικός οδήγησε μέσα στο γήπεδο τους... στρατιώτες του σε μια τεράστια ανατροπή. Το τελικό 3-6 το αποδεικνύει περίτρανα και η δήλωση του "Βουρ" με το περιβόητο πλέον "Δε σας βλέπω", μετά το τέλος του ματς προς τους αντιπάλους του, έριξε κι άλλο... λάδι στη φωτιά!

Διαιτητής: Κάντας

ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ - HERTZ 4-5

Μεγάλο παιχνίδι, με όμορφη εξέλιξη, αλλά και εντάσεις. Η HERTZ προηγήθηκε τρεις φορές, αλλά τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ απάντησαν ισάριθμες και το σκορ στο τελευταίο 10λεπτο ήταν ισόπαλο με 3-3. Η αποβολή του Παναγιώτη Κωντηβέη ωστόσο άλλαξε τις ισορροπίες και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της HERTZ, που με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά πήρε προβάδισμα με 3-5. Η ομάδα του Κωντηβέη μείωσε σε 4-5 τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά μια ακόμα αποβολή της στέρησε τις όποιες πιθανότητες να διεκδικήσει το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Σκόρερς: Μπουντακόπουλος (2), Γιαννάκας, Βούρος [ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ] - Χριστοδούλου (2), Καζάνης, Κακαγιάννης, Τσολάκης

Διαιτητής: Κάντας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey