Γ. Λυμπέρης: «Ποια βία συνάντησε ο κ. Μακρογιάννης;»

03/04/2018 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2018 - 13:57

Παρέμβαση στο «SL» θέλησε να κάνει ο διοικητικός παράγοντας του Ερμή Κιβερίου, Γιάννης Λυμπέρης, αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, Γιώργος Μακρογιάννης.

Ο κ. Λυμπέρης ανέφερε: «Μάλλον ο κ. Μακρογιάννης δεν βρισκόταν στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στο μεταξύ μας παιχνίδι. Διαφορετικά, θα θυμόταν τις συνθήκες που συνάντησε ο Ερμής. Εκεί, που δεν μας άφησαν να κάτσουμε έστω στο χώρο των αποδυτηρίων, απομονωμένοι από την κερκίδα. Και όταν στο ημίχρονο, χρειάστηκε να μπω για να ανοίξω, αφού είχα μαζί μου τα κλειδιά, δέχθηκα φραστική επίθεση από τον κ. Τόμι. Σε αντιπαράθεση αυτής της συμπεριφοράς, εμείς την Κυριακή με προσωπική μου παρέμβαση, αφήσαμε τους παράγοντες που συνόδευαν την αποστολή του Διαγόρα να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι το παιχνίδι από το χώρο των αποδυτηρίων. Ας μας πει επιτέλους, ποια βία συνάντησε ο κ. Μακρογιάννης;»

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Λυμπέρης αναφέρθηκε και σε ένα άλλο κομμάτι των δηλώσεων του αντιπροέδρου του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής: «Όσο για το σεβασμό που επικαλείται, αρκεί να αναφέρω ότι στην Αγία Παρασκευή δεν ήρθε ούτε ένας να μας χαιρετήσει. Είδαμε τι έγινε και με τη διαιτησία, ενώ δεν ανέβηκαν (;) ποτέ στιγμιότυπα του παιχνιδιού. Θα ήθελα να αναφέρω επίσης, πως όταν ο Διαγόρας βρέθηκε στην περιοχή μας για το εξ΄αναβολής παιχνίδι με τον Παναργειακό, πάλι με προσωπική μου παρέμβαση μετά από συνεννόηση με τον κ. Τόμι, βάλαμε δωρεάν όλη την αποστολή στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ερμή με τον Αήττητο. Καλό είναι λοιπόν να μη μιλάνε για βία, μίσος και κακία. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...»

Σημείωση | Να υπενθυμίσουμε στον κ. Λυμπέρη ότι το «SL» ανέβασε κανονικά βίντεο από την αναμέτρηση Διαγόρα Αγ. Παρασκευής-Ερμή Κιβερίου, τα οποία έχουν μάλιστα 2.000 προβολές στο YouTube.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey