Τα προγνωστικά του Θ. Παπαλόπουλου

09/02/2011 - 23:21 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2011 - 13:11

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, προπονητής του Ολύμπου και πολυνίκης του θεσμού του λεσβιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, σχολιάζει την εξέλιξη του  φετινού πρωταθλήματος που βρήκε την ομάδα του ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και δίνει τις προβλέψεις του τόσο για τη συνέχεια, αλλά και για τα αποτελέσματα της ερχόμενης αγωνιστικής, εγκαινιάζοντας  παράλληλα τη νέα στήλη του sportlesvos.gr που δίνει βήμα σε όλους τους προπονητές και τους ανθρώπους των τοπικών μας κατηγοριών.

Θοδωρή μπορεί μετά τις ήττες του Ολύμπου από Ατρόμητο και Διαγόρα, πολλοί να είχαν ξεγραμμένη την ομάδα σου από την υπόθεση πρωταθλήματος, αλλά είδαμε πως καταφέρατε να τους διαψεύσετε και να επιστρέψετε στην κορυφή…
"Εντάξει χάσαμε δύο ντέρμπι, αλλά το πρωτάθλημα έχει δείξει πως κρίνεται στο ποιος είναι πιο συνεπής στα παιχνίδια με τις θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες. Ο Αστέρας Νίκης έκοψε βαθμούς και από τους δύο μας αντιπάλους και δημιούργησε νέο ενδιαφέρον."

Τελικά στην Αγιάσο έχετε στόχο το πρωτάθλημα; Σκέφτεστε την κορυφή;
"Στόχος μας είναι η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Και είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας. Όμως έχουμε μόλις 12 με 13 παίκτες στη διάθεσή μας και θα πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας να μην έχουμε τραυματισμούς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ο χρόνος θα δείξει τι θα καταφέρουμε τελικά. Αν είμαστε υγιείς μπορούμε να πάμε καλά."

Που θα κριθεί τελικά το πρωτάθλημα; Μπορεί κάποιος να αναδειχθεί απευθείας πρωταθλητής;
Πιστεύω πως δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο απευθείας, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των μπαράζ. Όμως ακόμη έχουμε δρόμο.

Ποια ομάδα σου έχει κάνει την καλύτερη εντύπωση φέτος;
"Εντάξει, μου άρεσε ο Ατρόμητος. Έχει καλές μονάδες, παίζει καλό ποδόσφαιρο ειδικά στην έδρα του και είναι μία ομάδα που έχει πολλές δυνατότητες."

Ένα σχόλιό σου για το πρωτάθλημα...
"Φέτος πράγματι είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Καμία ομάδα δεν ξέφυγε στη βαθμολογία, όλοι είναι κοντά και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Ο Διαγόρας έχει ένα υψηλό μπάτζετ και σύμφωνα και με τα λεγόμενα των ανθρώπων του, έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Και ο Ατρόμητος έχει παίκτες και χρήματα και φιλοδοξίες. Νομίζω ότι θα έχουμε ενδιαφέρον φινάλε."


Οι προβλέψεις του Θοδωρή Παπαλόπουλου για την ερχόμενη αγωνιστική:

Αναγέννηση Γέρας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 1
Η Προοδευτική έχει δείξει πως έχει δυνατή ομάδα, αλλά η Γέρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Όλυμπος Αγιάσου –
Ο Αλκιβιάδης έχει ελλείψεις. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου.
Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Βύρων Μόριας 1
Δεν έχει περιθώριο ο Ατρόμητος να χάσει βαθμούς.
Φίλια-Αιγέας Πλωμαρίου Χ2
Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, που θέλουν και οι δύο ομάδες βαθμούς.
Δόξα Πλαγιάς-Θύελλα Πηγής 1Χ2
Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα
ΑΕΜ-Αρίων Μήθυμνας 1
Η ΑΕΜ πιστεύω πως θα πάρει το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα.
Αστέρας Νίκης-Αετός Λουτρών 1
Ο Αστέρας εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα κερδίσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey