Tα προγνωστικά του Γ. Κουτρομπίλα

16/02/2011 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2011 - 13:11

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 20η Αγωνιστική στην Α' Κατηγορία, με τις ομάδες να προετοιμάζονται κατάλληλα όλη την εβδομάδα και το sportlesvos.gr καθιερώνοντας τη στήλη "Η Λέσβος παίζει μπάλα" επικοινώνησε με τον προπονητή της ΑΕΜ Γιώργο Κουτρομπίλα, για τις δικές του εκιμήσεις σε ότι αφορά τις ενδιαφέρουσες μονομαχίες του πρωταθλήματος.

Για την ΑΕΜ προβλέπεται ξεκούραση αυτή την αγωνιστική, μιας και πραγματοποιεί το ρεπό της, ενώ φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα προγνωστικά του Γιώργου Κουτρομπίλα:

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Αναγέννηση Γέρας "2"

"Πιστεύω ότι η Γέρα θα κερδίσει το παιχνίδι, είναι πιο καλή ομάδα από τον Αλκιβιάδη, που έχει και ελλείψεις για το συγκεκριμένο ματς..."

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας "Χ"

"Εκτιμώ ότι η Αγία Μαρίνα θα έχει πρόβλημα στο μικρό και ξερό γήπεδο της Σκάλας, αφού έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε χόρτο. Η Προοδευτική είναι μια ποιοτική ομάδα, καθόλου αμελητέα ποσότητα στην κατηγορία και ξέρει μέσα στην έδρα της να παίρνει αποτελέσματα..."

Όλυμπος Αγιάσου - Φίλια "1"

"Αυτό το παιχνίδι δε χωρά ιδιαίτερες προβλέψεις. Άσσος ξερός."

Βύρων Μόριας - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής "2"

"Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που πάει για πρωταθλητισμό, έχει καλούς παίκτες, αρκετές επιθετικές λύσεις και δε νομίζω ότι ο Βύρων είναι σε τέτοια κατάσταση, που μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Νίκη για την Αγία Παρασκευή..."

Αιγέας Πλωμαρίου - Δόξα Πλαγιάς "Χ"

"Εμφύλιος! (γέλια) Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία..."

Αετός Λουτρών - Αρίων Μήθυμνας "1"

"Η ομάδα των Λουτρών είναι καλύτερη και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης..."

Θύελλα Πηγής - Αστέρας Νίκης "1"

"Παιχνίδι με έντονο παρασκήνιο (γέλια), λόγω και της παρουσίας του Γιακαλή πρόσφατα στον πάγκο της Θύελλας. Ο Αστέρας παίζει πάντως και Κύπελλο σήμερα, ίσως έχει και κάποιες απώλειες στην Πηγή. Πιθανός ο άσσος..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey