Τα προγνωστικά του Δημήτρη Γαβαλά

23/02/2011 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2011 - 19:04

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή της 21ης Αγωνιστικής  και πολλά ενδιαφέροντα ματς, τόσο για τους πρωτοπόρους, όσο και για τις ομάδες που μάχονται για την αποφυγή τυ υποβιβασμού.

Το sportlesvos.gr, έχοντας καθιερώσει τη στήλη "Η Λέσβος παίζει μπάλα", επικοινώνησε με τον προπονητή της Αναγέννησης Γέρας Δημήτρη Γαβαλά, για τις δικές του εκιτμήσεις σε ότι αφορά τις ενδιαφέρουσες μονομαχίες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Γέρας τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, φιγουράροντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας βλέψεις για το κάτι παραπάνω μέσα από τη διαδικασία των Play Off.

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Γαβαλά:

Αναγέννηση Γέρας - Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας "1Χ2"

"Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε το προβάδισμα λόγω του ότι αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, ωστόσο η Αγία Μαρίνα είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και όλα είναι ανοικτά..."

Φίλια - Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους "1Χ"

"Εκτιμώ ότι το ματς γέρνει προς τη γηπεδούχο ομάδα, λόγω και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Αλκιβιάδης. Είναι όμως σίγουρο ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και γι' αυτό δεν αποκλείω την ισοπαλία..."

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Προοδευτική Σκ. Καλλονής "1"

"Αν ισχύει τελικά και το -6 για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, τότε ο Διαγόρας δεν έχει το περιθώριο για επιπλέον απώλειες. Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει το ματς. Άσσος."

Δόξα Πλαγιάς - Όλυμπος Αγιάσου "Χ2"

"Οι γηπεδούχοι χτυπάνε όλα τα ματς και μεγάλο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει ο αγωνιστικός χώρος, αν θα είναι βαρύς δηλαδή από τις συνεχείς βροχοπτώσεις Η Δόξα είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το προβάδισμα πάντως το έχει σαφέστατα ο Όλυμπος Αγιάσου..."

ΑΕΜ - Βύρων Μόριας "Χ"

"Πρόκειται για δύο ισορροπημένες ομάδες, που θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. Εκτιμώ όμως, ότι θα δύσκολα θα υπάρξει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση..."

Αστέρας Νίκης - Αιγέας Πλωμαρίου "12"

"Σίγουρα ο Αστέρας Νίκης είναι το φαβορί, όμως και ο Αιγέας έχει δείξει ότι διαθέτει παίκτες που σιγά-σιγά μαθαίνουν την κατηγορία και μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αν δεν μπει γρήγορα ένα γκολ, τότε ίσως να γίνει και η έκπληξη στο συγκεκριμένο ματς..."

Αρίων Μήθυμνας - Θύελλα Πηγής "1"

"Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μολύβου παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Είναι μονόδρομος η νίκη για τον Αρίωνα, αν θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή του..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey