Τα προγνωστικά του Νίκου Μάτα

02/03/2011 - 23:08

Στην 22η αγωνιστική φιγουράρουν δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι κορυφής, που ενδεχομένως να κρίνουν και πολλά για τις θέσεις της τετράδας... Ατρόμητος- Διαγόρας και Όλυμπος-Αστέρας Νίκης είναι δύο αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα.

Ο Νίκος Μάτας, προπονητής του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής δίνει σήμερα τα δικά του προγνωστικά για τα παιχνίδια που έρχονται, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του μετά την αφαίρεση των έξι βαθμών, παρουσιάζονται πεισμωμένοι και όχι απογοητευμένοι τόσο ενόψει ντέρμπι, όσο και ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα υποστηρίζει πως το πρωτάθλημα μετά και την εξέλιξη του -6 θα οδηγηθεί σίγουρα στα μπαράζ.

Ταπρογνωστικά του Νίκου Μάτα:

Φίλια-Αναγέννηση Γέρας "2"

"Η Γέρα κάνει τη μεγάλη της αντεπίθεση για να βρεθεί  μέσα στην τετράδα. Πιστεύω πως έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το παιχνίδι και θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης"

Ατρόμητος-Διαγόρας "1Χ2"

"Δεν μπορώ να δώσω προγνωστικό σε παιχνίδι της ομάδας μου, πόσο μάλλον τη στιγμή που μιλάμε για ένα ντέρμπι.Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά αν και πιστεύω πως όποια ομάδα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα θα κερδίσει"

Αλκιβιάδης-Δόξα Πλ. "1"

"Ο Ακιβιάδης έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση παραμονής και πιστεύω πως θα το κάνει αυτή την Κυριακή"

Προοδευτική-ΑΕΜ "1"

"Υπάρχει μια εσφαλμένη εντύπωση για την Προοδευτική μετά τα δύο ανεπιτυχή της αποτελέσματα με εμάς και τον Ατρόμητο. Έχει πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω πως έχει τον πρ'Ωτο λόγο στην έδρα της απέναντι στην ΑΕΜ"

Όλυμπος-Αστέρας Νίκης "Χ2"

"Ο Αστέρας Νίκης με τις ομάδες της πρώτης τριάδας, πάντα δείχνει πολύ ανταγωνιστική και κάνει ζημιές. Πιστεύω πως θα πάρει βαθμούς από τον Όλυμπο"

Βύρων-Αετός Λουτρών "1Χ"

"Η ομάδα της Μόριας είναι υο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά ο Αετός που δίνει μεγάλη μάχη θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα"

Αιγέας-Αρίων Μ. "1"

"Έχω την εντύπωση πως ο Αρίων έχει παρατήσει το πρωτάθλημα και ο Αιγέας θα πάρει τη νίκη που χρειάζεται"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey