Τα προγνωστικά του Θοδωρή Γιακαλή

17/03/2011 - 13:20 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2011 - 13:53

Ο προπονητής του Αστέρα Νίκης που φιγουράρει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και έχει σαν στόχο την έξοδό του στα μπαράζ, Θεόδωρος Γιακαλής, δίνει σήμερα τα προγνωστικά του για την 24η αγωνιστική, που σύμφωνα με τον ίδιο θα κρίνει πολλά.

Μιλώντας στο sportlesvos.gr δεν κρύβει πως η μάχη για την τετράδα θα κριθεί στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Γέρα και εύχεται να παρακολουθήσουμε στη συνέχεια καλό θέαμα.

Τα προγνωστικά του Θόδωρου Γιακαλή:

Δόξα Πλαγιάς-Αναγέννηση Γέρας "2"

"Είναι δύσκολο παιχνίδι για τη Γέρα στην πάντα δύσκολη έδρα της Δόξας, αλλά νομίζω πως δεν έχει περιθώρια η Γέρα να μην κερδίσει το παιχνίδι και εύκολα ή δύσκολα θα το καταφέρει"

Διαγόρας- ΑΕΜ "1"

"Ο Διαγόρας παρά τις απουσίες του πιστεύω πως έχει την πρώτο λόγο στην αναμέτρηση αυτή. Στην Αγία Παρασκευή δύσκολα θα χάσει βαθμούς"

Φίλια-Αστέρας Νίκης "2"

"Σημειώνω το "2" γιατί είμαι προπονητής του Αστέρα! (γέλια). Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά δε νομίζω ότι μας παίρνει να μην πάρουμε τη νίκη"

Αλκιβιάδης-Αρίων Μ. "12"

"Ο Αλκιβιάδης έχει πολλές απουσίες και ο Αρίονας κόντρα στον Όλυμπο έδειξε πως παλεύει ακόμη. Για μένα δεν είναι απίθανο να κερδίσει ο ουραγός"

Ατρόμητος-Αετός Λουτρών "1"

"Ο Αετός φαίνεται πως έχει σωθεί και ο Ατρόμητος παρά τις σημαντικές του απουσίες έχει κίίνητρο για να κερδίσει το παιχνίδι"

Προοδευτική-Θύελλα Πηγής "Χ2"

"Η Προοδευτική προβληματίζει τελευταία και παρά τη δύσκολη έδρα της, πιστεύω πως η Θύελλα που εμφανίζεται βελτιωμένη μπορεί να πάρει βαθμούς. Πάντως αναμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι"

Βύρων-Αιγέας "1Χ"

"Δίνω προβάδισμα στο Βύρωνα διότι είναι πιο έμπειρη ομάδα από τον Αιγέα. Πάντως θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey