Τα προγνωστικά του Στρατή Μυρογιάννη

24/03/2011 - 13:24 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2011 - 15:53

Ο προπονητής του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας που βρέθηκε σε θέση κυνηγού για την πρώτη θέση, ο Στρατής Μυρογιάννης καταθέτει σήμερα τα προγνωστικά του για την κρίσιμη αγωνιστική που μας έρχεται.

Η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή στην Πηγή, αλλά όπως παραδέχεται και ο ίδιος το μυαλό του θα ταξιδέυει και στη Μόρια εκεί όπου ο Βύρωνας φιλοδοξεί να κόψει βαθμούς από τον Όλυμπο.

Τα προγνωστικά του Στρατή Μυρογιάννη:

Αναγέννηση Γέρας-ΑΕΜ "1Χ"

"Η ΑΕΜ έχειι αποδείξει πως είναι μία πολύ επικίνδυνη αντίπαλος ακόμα και όντας βαθμολογικά αδιάφορη. Η Γέρα όμως είναι ένα καλογυμνασμένο νεανικό σύνολο και πιστεύω πως θα κερδίσει"

Αστέρας Ν.-Δόξα "1Χ"

"Ο Αστέρας Νίκης δε νομίζω πως μπορεί να χάσει βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να υποτιμά τη Δόξα"

Αετός Λ.-Διαγόρας "2"

"Το γήπεδο των Λουτρών είναι ανοιχτό και μεγάλο και νομίζω πως ο Διαγόρας θα κερδίσει το παιχνίδι και έχει το πλεονέκτημα"

Αρίων Μ.-Φίλια "1Χ2"

"Τώρα εδώ τι να πεις!(γέλια) Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Είναι μία μάχη για τη σωτηρία, αν και η Φίλια έχει δύο σοβαρές απιουσίες, αυτές του Κοκώνη και του Φόνιανη"

Θύελλα Πηγής-Ατρόμητος "12"

"Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο πιστεύω πως δεν θα υπάρξει ισιοπαλία. Και οι δύο θέλουμε τη νίκη και πιστεύω πως η ομάδα μου θα την πάρει."

Αιγέας-Προοδευτική "1"

"Ο Αιγέας αγωνίζεται στην έδρα του, σε ένα γήπεδο με χορτάρι και έχει τον π΄ρωτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Άσσος"

Βύρων-Όλυμπος "Χ2"

"Το συναίσθημα λέει άσσος, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Όλυμπος είναι φαβορί. Σημειώνω το Χ2 και θα εύχομαι για το σημείο 1 (γέλια)"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey