Τα προγνωστικά του Μανόλη Εμμανουήλ

01/04/2011 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2011 - 17:31

Η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, αφού σε εκείνη πέφτει ο κλήρος για να κόψει βαθμούς στον Όλυμπο Αγιάσου και να στείλει τη μάχη του τίτλου στα μπαράζ.

Ειδικά μάλιστα, αν δικαιωθεί η ομάδα της Αγιάσου στην έφεσή της για το ματς με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, ξεφεύγοντας έτσι ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Ο προπονητής της ομάδας της Σκάλας, Μανόλης Εμμανουήλ, καταθέτει σήμερα στο sportlesvos.gr και τη στήλη "Η Λέσβος παίζει μπάλα", τα προγνωστικά του για την κρίσιμη 26η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.

Τα προγνωστικά του Μανόλη Εμμανουήλ:

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Θύελλα Πηγής "1"
"Ο Διαγόρας αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή και θα κερδίσει..."

 Αστέρας Νίκης - Αναγέννηση Γέρας "1Χ"
"Η ομάδα της Γέρας δεν είναι αρκετά σταθερή τώρα τελευταία. Όμως πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο σύνολο και μπορεί να πάρει ίσως κάποιο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Αστέρα Νίκης."

Δόξα Πλαγιάς - Αρίων Μήθυμνας "Χ2"
"Πιστεύω ότι ο Αρίωνας Μολύβου βρίσκεται άδικα σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Αν και το θέμα του γηπέδου αποτελεί μειονέκτημα, εκτιμώ ότι θα πάρει θετικό αποτέλεσμα."

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας - Αιγέας Πλωμαρίου "1"
"Ο Ατρόμητος διαθέτει παίκτες ποιότητας, που ξεπερνούν εύκολα ένα κακό αποτέλεσμα..."

ΑΕΜ - Αετός Λουτρών "1"
"Τώρα τελευταία, η ΑΕΜ είναι η ομάδα που όλοι περιμέναμε. Έχει ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ. Δε θα μπορέσει ο Αετός Λουτρών να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι."

Αλκιβιάδης Κ.Τρίτους - Βύρων Μόριας "1Χ2"
"Σε αυτό το ματς, όλα τα σημεία είναι μέσα! Το θέμα είναι αν ο Αλκιβιάδης βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Χρειάζεται το ματς και τους βαθμούς, για να μην κινδυνέψει..."

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Όλυμπος Αγιάσου "1Χ"
"Είμαστε πλήρεις για το συγκεκριμένο ματς. Πρέπει να πάρουμε τον αγώνα, για να αποφύγουμε κάθε κίνδυνο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σεβόμαστε την ομάδα του Ολύμπου, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Παρά την κρισιμότητα του, θα είναι για εμάς ένα ματς σαν όλα τα άλλα."


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey