Τα προγνωστικά του Θοδωρή Παπαδημητρίου

15/04/2011 - 15:28 Τελευταία τροποποίηση στις 16/04/2011 - 12:21

Η Θύελλα Πηγής, με ένα εντυπωσιακό Β' Γύρο υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Παπαδημητρίου, όχι μόνο απομακρύνθηκε από τις θέσεις του υποβιβασμού, με τις οποίες φλέρταρε για καιρό, αλλά με ένα δυνατό φίνις, ενδέχεται να τερματίσει ακόμα και στο πρώτο μισό της βαθμολογίας στην Α' Κατηγορία.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον αναμορφωτή της ομάδας της Πηγής και σήμερα, μέσα από τη στήλη "Η Λέσβος παίζει μπάλα" δίνει τις δικές του προβλέψεις για τα ματς της 28ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία, που αν επιβεβαιωθούν, θα δώσουν αναμφίβολα τεράστιο ενδιαφέρον στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Τα προγνωστικά του Θοδωρή Παπαδημητρίου:

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Όλυμπος Αγιάσου "1"
"Πιστεύω ότι ο Διαγόρας διαθέτει πιο πλούσιο ρόστερ, επομένως έχει περισσότερες λύσεις αυτή τη στιγμή και θα κερδίσει το ντέρμπι."

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας - Αλκιβιάδης Κ.Τρίτους "1"
"Ο Ατρόμητος έχει το κίνητρο, θέλει τη νίκη και για μένα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον άσσο. Ο Αλκιβιάδης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε ένα τέτοιο ματς."

Αρίων Μήθυμνας -Αναγέννηση Γέρας "2"
"Διπλό! Ο Αρίωνας έχει υποβιβαστεί, όμως παίζει για την τιμή του και δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Από την άλλη μεριά, αν η Γέρα δε χαλαρώσει, θα πάρει τη νίκη."

ΑΕΜ - Αιγέας Πλωμαρίου "Χ2"
"Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, φαίνεται ότι ο Αιγέας χτυπάει όλα τα παιχνίδια, είναι σε καλή κατάσταση. Η ΑΕΜ δείχνει σα να τα έχει παρατήσει..."

Δόξα Πλαγιάς - Βύρων Μόριας  "1"
"Η ομάδα της Πλαγιάς έχει μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία, επομένως και το κίνητρο. Ο Βύρωνας, τώρα τελευταία, δεν είναι σε καλή κατάσταση."

 Φίλια - Προοδευτική Σκ. Καλλονής "Χ2"
"Πρόκειται για ένα αδιάφορο ματς, κατά το οποίο η Προοδευτική έχει περισσότερες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα..."

Αετός Λουτρών - Θύελλα Πηγής "2"
"Βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση και πιστεύω, ότι θα εκμεταλλευτούμε τις απουσίες του Αετού Λουτρών κερδίζοντας το ματς."

Ρεπό ο Αστέρας Νίκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey