Τα προγνωστικά του Τάκη Κόκκινου

20/04/2011 - 12:29

Ο Αετός Λουτρών εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, υπό τις οδηγίες του Τάκη Κόκκινου, παίρνοντας κρίσιμους βαθμούς ειδικά σε ματς του Β' Γύρου, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες στις τελευταίες

Σημαία της ομάδας, ο Τάκης Κόκκινος δίνει σήμερα στο sportlesvos.gr, μέσα από τη στήλη "Η Λέσβος παίζει μπάλα", τις δικές του προβλέψεις για τα ματς της εμβόλιμης 29ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία.

Τα προγνωστικά του Τάκη Κόκκινου:

Αναγέννηση Γέρας - Θύελλα Πηγής
"Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο. Δίνω προβάδισμα στην έδρα."

Βύρων Μόριας - Αστέρας Νίκης "2"
"Η ομάδα της Μόριας δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ παραμένει αδιάφορη στις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Αστέρας Νίκης θέλει τη νίκη και θα την πάρει..."

Όλυμπος Αγιάσου - ΑΕΜ "1"
"Από τη στιγμή, που απορρίφθηκε η ένσταση της Αγιάσου, τότε δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Άσσος!"

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Δόξα Πλαγιάς "1Χ"
"Πρόκειται για αμφίρροπο ματς. Έχει προβάδισμα η φορμαρισμένη Προοδευτική, αλλά και η Δόξα Πλαγιάς θα κυνηγήσει το βαθμό, για το ενδεχόμενο να πέσουν τρεις ομάδες τελικά από την κατηγορία..."

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής "2"
"Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχει το ηθικό και την ψυχολογία με το μέρος της. είναι και καλύτερη ομάδα. Διπλό."

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας - Φίλια "1"
"Ο συγκεκριμένος αγώνας δε χωρά ιδιαίτερων προβλέψεων. ο Ατρόμητος στοχεύει ψηλά, η Φίλια έχει υποβιβαστεί και δίνει χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά. Άσσος..."

Αιγέας Πλωμαρίου - Αετός Λουτρών "-"
"Εμείς είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, από την άποψη ότι μας λείπουν αρκετοί παίκτες. Συνολικά πάμε να αγωνιστούμε με έξι απουσίες. Οι παίκτες μου φυσικά θα το παλέψουν, όπως κάνουν σε κάθε ματς κι ότι βγει..."

Ρεπό ο Αρίων Μήθυμνας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey