Μαστέλλος: "Συγχαρητήρια σε όλους"

11/01/2017 - 16:12

Περιχαρής και απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Παναγιώτης Μαστέλλος, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της Μικτής ΕΠΣ Λέσβου στους νέους κόντρα στα Δωδεκάνησα (1-0), που χάρισε την πρωτιά στην ομάδα του Νομού μας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Μιλώντας στο "SL", ο Ενωσιακός προπονητής επεσήμανε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας νέων για την πρόκριση, αλλά και στους παίδες μας, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες. Σήμερα έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά αποδείξαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα. Το δείχνουν τα αποτελέσματα και οι τέσσερις νίκες μας. Σε τέτοια παιχνίδια, που κρίνουν την πρώτη θέση και μια πρόκριση, απαιτείται ψυχή και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε και από τα δύο. Πλέον το μυαλό μας είναι στην επιστροφή στη Λέσβο, θα ξεκουραστούμε και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε προπονήσεις για τις επόμενες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις."

Σημειώνεται, ότι οι μικτές μας ομάδες επιστρέφουν απόψε ακτοπλοϊκώς με το πλοίο της γραμμής και θα χρειαστεί να υπομείνουν τους ισχυρούς ανέμους, που πνέουν στο κεντρικό Αιγαίο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey