Βραδιά αποδείξεων στο Τσάμπιονς Λιγκ

23/02/2021 - 20:23

Το φαβορί που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι θέλει σήμερα να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπερνώντας ένα εμπόδιο που δεν αναμενεται να φανεί ιδιαίτερα ψηλό.

Στο άλλο ζευγάρι που ξεχωρίζει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας, η Ρεάλ θέλει να αποδείξει ότι πρέπει να την υπολογίζουν στα φαβορί της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας την Αταλάντα που θέλει να δείξει ότι μπορεί και φέτος να κάνει ζημιές με τις αποδόσεις από το κουπόνι της bet365 .         

ΑΤΑΛΑΝΤΑ  – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε την Νάπολι και παρά τις πολλές ελλείψεις των φιλοξενούμενων δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Η οποία ήρθε τελικά με 4-2 ως αποτέλεσμα των όσων έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο πρώτο μέρος παρά τις όποιες προσπάθειές της δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, πήρε πάλι το προβάδισμα και αμέσως μετά κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ. Και όταν η Νάπολι την έφερε και πάλι σε δύσκολη θέση μειώνοντας, βρήκε και πάλι την λύση και στο 79’ έκανε το 4-2 που δεν έδινε πλέον κανένα περιθώριο στην Νάπολι για να αντιδράσει.              

Συνεχίζει να μάχεται για μια θέση στην τετράδα και συμμετοχή και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην επόμενη σεζόν. Σε έναν θεσμό που έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους και στις δύο φορές που συμμετείχε. Και στις βλέψεις της είναι μια πορεία ανάλογη ή γιατί όχι καλύτερη από την πρώτη εμπειρία. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή και μόνο ο μέσος Χάτεμπουρ δεν θα αγωνιστεί.                     

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέτυχε 3 ή περισσότερα γκολ σε 4 από τις τελευταίες 5 εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά το σημαντικό είναι ότι κατάφερε και πέρασε από την έδρα της Βαγιαδολίδ με 0-1. Και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες της Ατλέτικο μείωσε την μεταξύ τους διαφορά στους 3 βαθμούς, έστω και αν έχει ένα παιχνίδι παραπάνω. Για ακόμη μια αγωνιστική η Ρεάλ δεν ήταν καλή και έφτασε στη νίκη από γκολ που πέτυχε σε στατική φάση και αφού πρώτα χρειάστηκε ο Κουρτουά να την σώσει σε αρκετές περιπτώσεις με εξαιρετικές επεμβάσεις.                          

Για έναν ακόμη αγώνα ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πρέπει να κάνει “αλχημείες” καθώς οι πολλές απουσίες της ομάδας του τον δυσκολεύουν στο να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική 11άδα. Η καταγραφή ξεκινάει από τους αμυντικούς Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ και Μαρσέλο και τον επιθετικό Ροντρίγκο. Πρόβλημα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης και οι αμυντικοί Οντριοθόλα και Μιλιτάο, οι χαφ Βαλβέρδε και Αζάρ και ο επιθετικός Μπενζεμά. Όλοι οι αμφίβολοι δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους και η συμμετοχή τους ή μη, όπως και το σχετικό ρίσκο θα ληφθεί τελευταία στιγμή.              

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι τρεις εκ των οποίων με N/G.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με βάση την φόρμα η προφανής επιλογή είναι ο άσος. Αλλά αλήθεια ποιος είναι σε θέση να ξεγράψει την Ρεάλ σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Θα προτιμήσουμε την “ασφάλεια” των γκολ. Δείτε εδώ προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων.

Επιλογή μας το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.83

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Αυτή τη φορά ήταν η Μάιντζ που πέρασε με 1-2 από το Μπορούσια Παρκ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό. Η αντίδραση ήρθε στο 26’, αλλά η Γκλάντμπαχ δεν μπορούσε να σταθεί ανταγωνιστικά και απειλητικά απέναντι στην Μάιντζ, η οποία είχε τον τελευταίο λόγο και στο 86’ πέτυχε το γκολ που της έδωσε το τρίποντο.                  

Τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για την   Γκλάντμπαχ, όμως το αγωνιστικό είναι το τελευταίο που σκέφτονται στην ομάδα. Η ανακοίνωση του προπονητή της Μάρκο Ρόζε ότι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Ντόρντμουντ έχει δημιουργήσει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Σκέψεις για αντικατάσταση δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα. Χωρίς ιδιαίτεροα προβλήματα η αποστολή της.         

Στατιστικά Στοιχήματος: G/G σε 7 από τους 10 τελευταίους αγώνες της ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορεί να κερδίζει και να είναι ισοπεδωτική. Ή μπορεί απλώς να πετυχαίνει γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό και να “σβήνει” το παιχνίδι μέχρι το τέλος και τους τρεις βαθμούς. Όπως έκανε και στην έδρα της Άρσεναλ. Αν και οι “κανονιέρηδες” δοκίμασαν να πετύχουν κάτι, αλλά δεν μπόρεσαν να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί και έτσι η Σίτι πήρε άλλη μια νίκη στον δρόμο για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ.                                  

Και έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει τον εγχώριο τίτλο, ο Πεπ και οι παίκτες του στρέφονται στο μεγάλο απωθημένο τους, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτή τη φορά επιθυμούν να επανέλθουν στις πειστικές εμφανίσεις τους. Έστω και αν το σημερινό εμπόδιο δείχνει - και ίσως είναι - ιδιαίτερα χαμηλό. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει 3 ή περισσότερα γκολ στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αποφασισμένη να φτάσει στο τέλος του δρόμου και στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σίτι και δεν αναμένεται να δώσει κανενός είδους δικαίωμα. 

Επιλογή μας το Ν/G σε απόδοση 1.90

*Η αναμέτρηση διεξάγεται στο στάδιο Πούσκας στη Βουδαπέστη εξαιτίας των περιορισμών του πρωτοκόλλου της γερμανικής κυβέρνησης για τον Covid-19

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey