Σίτι εξπρές

27/02/2021 - 11:08

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης και μια από τις πλέον ντεφορμέ της Πρέμιερ “φιλοξενούνται” στις σημερινές μας προβλέψεις. Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την νίκη-πρόκριση επί της Γκλαντμπαχ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, ενώ η Άστον Βίλα ίσως περνάει την χειρότερη φάση της σεζόν και ταξιδεύει στην έδρα της Λιντς. Με αγγλικό χρώμα οι επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου.      

Ενημερωθείτε για την τελευταία κληρωση τζοκερ, όπως επίσης και στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τις κληρώσεις των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.   

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν έχει σημασία η διοργάνωση ή ο αντίπαλος. Η Σίτι δεν προσαρμόζει το παιχνίδι της για κανέναν. Και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ακόμη και αν παίζει στο ρελαντί. Ακόμη και αν ο αγώνας αυτός είναι για την φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου συνάντησε την Γκλάντμπαχ και με το 0-2 του πρώτου αγώνα περιμένει αντίπαλο για τα προημιτελικά. Εξουδετερώνοντας κάθε πιθανό κίνδυνο για την εστία της, η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρήκε δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα, στο 29’ και στο 65’ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.                

Το καλύτερο για την Σίτι είναι ότι έχει καταφέρει να χτίσει αήττητο και νικηφόρο σερί και ουσιαστικά να εξασφαλίσει τον τίτλο στην Πρέμιερ χωρίς να χρειαστεί να πατήσει γκάζι. Και προφανώς συγκεντρώνει δυνάμεις για την τελική φάση διεκδίκησης του μεγάλου απωθημένου της. Του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή, αν και αναμένεται ροτέισον.                    

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σερί έξι νίκες και Ν/G εντός έδρας για την Πρέμιερ. 

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακόμη μια εντός έδρας νίκη που την κρατά για μια ακόμη αγωνιστική μέσα στην τετράδα. Υποδέχτηκε την Τότεναμ και την κέρδισε με 2-1, σε μια αναμέτρηση που για να φτάσει η Γουέστ Χάμ χρειάστηκε εκτός από την επιθετική της αποτελεσματικότητα και δόση τύχης. Κυρίως προς το τέλος του παιχνιδιού, όταν η Τότεναμ μείωσε και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Η γηπεδούχος είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 5’ και στο 47’.                          

Σε φόρμα και με προφανή αυτοπεποίθηση η Γουέστ Χαμ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς το ρετιρέ της Πρέμιερ. Και η κυνική αντιμετώπιση που έχει στα παιχνίδια της, την βοηθάει ώστε να της φουσκώσουν τα μυαλά και χάσει τον προσανατολισμό της στο κρίσιμο σημείο.          

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει δεχτεί γκολ σε 3 από τις τελευταίες 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις της για την Πρέμιερ. Δείτε εδώ προγνωστικά και προβλέψεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν πατάει το γκάζι - ακόμα - η Σίτι, αλλά τα μετόπισθεν της τα φροντίζει σε κάθε αναμέτρηση. Λογικά δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό και σήμερα.

Επιλογή μας το  Ν/G  σε απόδοση 1.70

 

ΛΙΝΤΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΙΝΤΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την περασμένη Τετάρτη έβγαλε την εξ αναβολής υποχρέωσή της απέναντι στη Σαουθάμπτον με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας με 3-0. Αν και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και έτσι παρουσιάστηκε ακίνδυνη για την φιλοξενούμενή της, στο δεύτερο συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού ούσα όμως αποτελεσματική μπόρεσε να πετύχει τρία γκολ που της έδωσαν τη νίκη.                

Και έτσι σταμάτησε ένα μικρό σερί δύο ηττών. Σε αγώνες που δεν ήταν χειρότερη από Άρσεναλ και Γουλβς αντίστοιχα δεν μπορούσε απλώς να βρει μια σταθερότητα στην απόδοσή της. Και η αστάθεια που σταθερά παρουσιάζει φέτος δεν της επιτρέπουν να μπορέσει να έχει φιλοδοξίες για ψηλότερα.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει ισοπαλία στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις της για την Πρέμιερ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαν να έχει χάσει την συγκέντρωσή της τον τελευταίο καιρό. Και έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση της πάντως δεν εξελίχθηκε τόσο καλά. Υποδέχτηκε την Λέστερ και ηττήθηκε με 1-2. Δέχτηκε δύο γκολ στο 19’ και το 23’ χωρίς να έχει προηγηθεί καν φάση από τις δύο αντιπάλους. Και αυτός ο αιφνιδιασμός δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκε αρκετά πιο αποφασισμένη και στο 48’ πέτυχε το γκολ που της αναπτέρωσε τις ελπίδες. Αλλά και πάλι έμεινε εκεί αφού δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει και πάλι απειλητική.                                   

Ίσως στη χειρότερη στιγμή να έχει έρθει η αγωνιστική κρίση για την Άστον Βίλα που βλέπει συνεχώς να χάνει την επαφή με τις ομάδες που κρατούν διαβατήριο για την επόμενη σεζόν. Και όσο δεν μπορεί να βρει την συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα δεν θα μπορέσει να κρατήσει ούτε καν τη θέση που έχει τώρα. Χωρίς τον εξτρέμ Γκρίλις σήμερα.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε εξόδους της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει “χαρακτήρα” η Άστον Βίλα που βρίσκεται ξεκάθαρα σε κρίση. Και στο άντρο της Λιντς μάλλον δεν θα έχει ιδιαίτερη τύχη σήμερα.

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.15

Στο kino20.gr θα βρείτε άμεσα στην οθόνη του κινητού σας όλες τις κινο κληρώσεις μαζί με χρήσιμα στατιστικά δεδομένα καθώς και τις παράξενες κληρώσεις ανά δεκάδα και λήγοντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey