Προγνωστικά σε Europa & Champions League σε τρομερή απόδοση

23/02/2021 - 20:17 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2021 - 20:21

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Europa League και Champions League με στόχο το ταμείo σε προγνωστικά που βρίσκουμε στην ιστοσελίδα livebetting.com.cy .

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22.00)

Ήττα-σοκ για την Γκλάντμπαχ την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα κόντρα σε Μάιντς με 2-1 εντός έδρας. Τα «Πουλάρια» μπήκαν αρκετά νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό με γκολ του Οσίμπο. Λίγο πριν το συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, ο Στίλντ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την Γκλάντμπαχ πού από εκεί και μετά είχε μία ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς να δημιουργήσει την παραμικρή φάση. Στο 86’ η Μάιντς πήρε και πάλι κεφάλι στο με τον Στρόγκερ, για το τελικό 2-1, πού βύθισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος τους γηπεδούχους.

Στον αντίποδα η Μάντσεστερ Σίτι που προσφέρεται ως 1ο φαβορί για την κατάκτηση του Τσαμπιονς Λιγκ στη bet365,  βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα μετρώντας 15 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ανεξαρτήτως έδρας, αποτελέσματά πού την έχουν εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας με 59 βαθμούς και στο +10 από την 2η Γιουνάιτεντ. Τελευταία θύμα της, η Άρσεναλ πού την υποδέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Στέρλινγκ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, η Γκλάντμπαχ είναι φανερό πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτός ίσως της κοστίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μάντσεστερ Σίτι είναι φανερό πως πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει και αυτήν του Champions League. Παρά τα θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Γκουαρντιόλα δείχνει κάποια κενά στην άμυνα και ένα ποιοτικό ρόστερ όπως αυτό των Γερμανών μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται κοντά στον διπλασιασμό και αξίζει το ρίσκο. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1.97. Δείτε εδώ τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα από την Ελλάδα και τη Μυτιλήνη.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22.00)

Από 3 σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι στην Seria A πού δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν άνετα με 4-2 της Νάπολι στο ντέρμπι της 5η θέσης, αφήνοντας 3 βαθμούς πίσω τους «Ναπολιτάνους». Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ομάδα του Γκασπερίνι, παραμένει αήττητη έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στον αντίποδα τα πράγματα για την Ρεάλ εντός συνόρων, αρχίζουν να αποκτούν νέο ενδιαφέρον. Οι πρωτοπόρος Ατλέτικο ηττήθηκε από την Λεβάντε την προηγούμενη αγωνιστική και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ζιντάν να πλησιάσει στους 3 βαθμούς με ένα παιχνίδι περισσότερο. Η «Βασίλισσά» χωρίς να πείθει με την αγωνιστική της συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα μετράει 4 σερί νίκες ,απόδειξη του πόσο ποιοτικό ρόστερ διαθέτει ακόμη.

Φαβορί στην αναμέτρηση η Αταλάντα πού θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων. Στον αντίποδα η Ρεάλ καλείτε να ακροβατήσει σε δύο διοργανώσεις και αυτό ίσως την κάνει να χάσει το προσανατολισμός της. Η νίκη της Αταλάντα προσφέρεται στο 2.30 και αξίζει το ρίσκο.

  • Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ (19:00)

Συνεχίζει τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η Τότεναμ πού μετά το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και την άνετη νίκη με 4-1, ηττήθηκε στην έδρα της Γουέστ Χαμ για την Premier League με 2-1. Βαθμολογικά πλέον έχει απομακρυνθεί από τις θέσεις πού οδηγούν στην Ευρώπη και ο κλοιός γύρω από τον Ζοσέ Μουρίνιο αρχίζει να σφίγγει.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καμία τύχη στην αναμέτρηση, ειδικά μετά το 4-1 τού πρώτου αγώνα.

Η Τότεναμ είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει μετά την αναπάντεχη ήττα στην έδρα της Γουέστ Χαμ και το 1(-2) σε απόδοση 2.30 έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Ενημερωθείτε για τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα στο www.livebetting.com.cy, όπως επίσης και χρήσιμες πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές στην Κύπρο (bet365, stoiximan, winmasters, κ.α).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey