Ο Βόσπορος στις φλόγες

26/02/2021 - 13:46

Το ντέρμπι της Τουρκίας μεταξύ Φενέρ και Εφές ξεχωρίζει όχι μόνο από το μπασκετικό κουπόνι της Παρασκευής, αλλά και από ολόκληρη την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι δύο ομάδες πέραν από το γόητρο θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει τα βαθμολογικά κεκτημένα.

Στο άλλο σημαντικό ματς της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα που πρόσθεσε ένα ακόμη αστέρι στον γαλαξία της θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν που ελλείψη βαθμολογικών στόχων απολαμβάνει το κάθε παιχνίδι της. Ακολουθείστε το πρόγραμμα των live αγώνων μέσα από την euroleague live streaming ενότητα μαζί με πληροφορίες για τα επομενα παιχνίδια. Για τη ζωντανή παρακολούθηση αγώνων στην Ευρωλίγκα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πριν από όχι και τόσο πολύ καιρό κανείς δεν θα μπορούσε να είναι σίγουρος αν η Φενέρ θα κατάφερνε να είναι στις ομάδες που θα συνεχίσουν στα πλέι-οφς. Ακολούθησε όμως ένα εκπληκτικό σερί 10-0 και πλέον φλερτάρει με τις θέσεις που θα της δώσουν και το πλεονέκτημα σε αυτή τη φάση. Και αν καταφέρει και πάρει σήμερα τη νίκη απέναντι στην μισητή συμπολίτισσα Εφές, αφήνει και μια από τις διεκδικητριες εκτός συναγωνισμού.               

Η νίκη της στη δεύτερη αγωνιστική ήταν έκπληξη. Από τη μια ήταν η Εφές που προερχόταν από μια εκπληκτική σεζόν και ήταν και μάλλον ενισχυμένη, ενώ η Φενέρ είχε περάσει ένα δύσκολο καλοκαίρι ανακατατάξεων. Και το τελικό 80-71 αποτέλεσε έκπληξη. Σήμερα μια νίκη της απόλυτα φορμαρισμένης Φενέρ δεν θα εκπλήξει κανέναν.                  

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει 80 ή περισσότερους πόντους στους τελευταίους 12 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και πέρασε ένα εφιαλτικό πρώτο δεκάλεπτο. Κατάφερε να πετύχει μόλις 11 πόντους και δέχτηκε 26. Αλλά από το 11ο λεπτό και μετά θυμήθηκε από τι είναι φτιαγμένη και αποδίδοντας εκπληκτικά και στις δύο άκρες του παρκέ, μπόρεσε και έφτασε εξαιρετικά εύκολα στην νίκη με 76-53. Σε αυτό βοήθησε και τα επιθετικά σχήματα που επιλέχθηκαν και έτσι εγκλώβισαν επιθετικά τους “ερυθρόλευκους”.                            

Σήμερα η Εφές δεν θα έχει περιθώρια ούτε για μισό δεκάλεπτο να χαλαρώσει ή να μην αποδώσει ανάλογα με τις δυνατότητες της. Απέναντι στην Εφές που και φορμαρισμένη είναι και δεν δείχνει να συγχωρεί κάθε αδυναμία του αντιπάλου, η Εφές θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν. Αν θέλει να μείνει ζωντανή της πρόκρισης των πλέι-οφς της Euroleague.           

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, 5 εκ των οποίων είναι με 10 ή περισσότερους πόντους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το απόλυτο τουρκικό ντέρμπι και μια από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα. Και στα παιχνίδια αυτά τις περισσότερες φορές δεν χωρούν προγνωστικά. Με διάθεση κάπως ρισκαδόρικη θα πάμε προς την επικράτηση της πιο φορμαρισμένης.  

Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ -1.5 πόντους σε απόδοση 1.90

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορεί να έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας, να είναι πρώτη στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας και να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή της, αλλά όλη η ειδησιογραφία της Μπαρτσελόνα ασχολείται με την μεγάλη επιστροφή. Ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους ψηλούς, ο Πάου Γκασόλ, θα κλείσει την μεγάλη καριέρα του φορώντας την μπλαουγκράνα φανέλα.                      

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους έφτασε άνετα στον πρώτο τίτλο της σεζόν και στη συνέχεια και υπό την επήρεια της εκπληκτικής φόρμας της συνέτριψε εντός έδρας την Ζαλγκίρις Κάουνας με 86-62 στο Παλάου Μπλαουγκράνα, συνεχίζοντας να τρομοκρατούν όποιον αντίπαλο βρίσκουν στο διάβα τους.  

Στατιστικά Στοιχήματος:Σκοράρει 80 ή περισσότερους πόντους στους 8 από τους τελευταίους 10 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αισθανόμενη άνετη με τον ρόλο του αουτσάιντερ μπόρεσε και επιβλήθηκε εντός έδρας επί της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ταξίδεψαν στην Γαλλία με τον αέρα του φαβορί με βάση την απόδοσή τους στους τελευταίους αγώνες. Αλλά δεν μπόρεσαν να αντέξουν στον ρυθμό που έδωσαν οι γηπεδούχοι και που τελικά τους οδήγησε στη μεγάλη νίκη με 87-79. Ανώτεροι σε όλο τον αγώνα κατάφεραν και επικράτησαν στα επιμέρους σκορ και των τεσσάρων περιόδων.                                  

Οι δύο τελευταίες νίκες των Γάλλων για την Ευρωλίγκα ήρθαν σε ματς που η Βιλερμπάν ήταν το αουτσάιντερ. Όπως φυσικά θα είναι και σήμερα απέναντι στο μεγάλο φαβορί όλης της διοργάνωσης, την Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα στην έδρα της. Θα καταφέρουν να σοκάρουν ένα ακόμη φαβορί οι Γάλλοι; δύσκολο, αλλά μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα όμορφο παιχνίδι.    

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει 80 ή περισσότερους πόντους στους 7 από τους τελευταίους 8 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμυντικά αρέσκονται να προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους οι Καταλανοί, αλλά απέναντι στην Βιλερμπάν που θα παίξει χωρίς να έχει να χάσει κάτι το σκορ μπορεί να πάει προς τα πάνω.

Επιλογή μας το Over 155,5 σε απόδοση 1.90

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για ποδοσφαιρικούς αγώνες στο oddsfooty, επιλέγοντας το πρωτάθλημα που επιθμείτε και διαβάζοντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey