Ανακοίνωση προς διπλωματούχους προπονητές UEFA-ΕΠΟ

30/12/2015 - 11:28 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2015 - 11:36

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν . ΛΕΣΒΟΥ

ΜΕΛΟΣ Ο.Π.Π.Ε.

Μυτιλήνη 22/12/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                   

Προς: Διπλωματούχους προπονητές UEFA-Ε.Π.Ο.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με τη Σύμβαση Προπονητικής 2015 μεταξύ της UEFA και της Ε.Π.Ο., οι κάτοχοι ταυτοτήτων τριετίας προπονητών UEFA με ημερομηνία ισχύος έως την 31η Δεκεμβρίου 2015, καθώς και οι κάτοχοι διπλωμάτων προπονητών ποδοσφαίρου UEFA μπορούν εφόσον το επιθυμούν, να διατηρήσουν και να επεκτείνουν την άδεια προπονητικής έως τις 31/12/2018.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η ίδια διαδικασία αποφασίστηκε να ακολουθηθεί και για τις ταυτότητες τριετίας προπονητών Ε.Π.Ο.

Επισημαίνουμε το γεγονός ότι η Ε.Π.Ο. δεν θα δέχεται στο εξής αιτήσεις που δεν θα αποστέλλονται σε αυτή μέσω των οικείων Ε.Π.Σ.. Η διαδικασία έκδοσης ταυτότητας τριετίας προπονητή UEFA και Ε.Π.Ο. απαιτεί τα κάτωθι δικαιολογητικά :

  1. Αίτηση ενδιαφερομένου (Εκ του Συνδέσμου μας)
  2. Δυο έγχρωμες φωτογραφίες διαβατηρίου
  3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
  4. Επικυρωμένο αντίγραφο του διπλώματος ή του πιστοποιητικού παρακολούθησης (απλή φωτοτυπία δεν γίνεται δεκτή)*
  5. Επικυρωμένο αντίγραφο του πιστοποιητικού παρακολούθησης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων **
  6. Βεβαίωση μέλους σε σύνδεσμο προπονητών
  7. Καταβολή παραβόλου 200 ευρώ(100 ευρώ υπέρ της Ένωσης, 100 ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο.)

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς: 5709-027361-509

* Εξαιρούνται οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολή εξομοίωσης Ε.Π.Ο.

** Αφορά όσους ολοκλήρωσαν τα μαθήματα της σχολής έως τις 31.12.2012

Συλλογή και αποστολή δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι αφού συλλέξουν όλα τα δικαιολογητικά, οφείλουν να τα προσκομίσουν στην οικεία Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Υπογραμμίζεται ότι ο πρώτος έλεγχος των φακέλων με τα δικαιολογητικά θα γίνεται από την Ένωση, η οποία αφού διαπιστώσει την εγκυρότητα των εγγράφων οφείλει να τα αποστείλει στο Τμήμα Μητρώου Προπονητών της Ομοσπονδίας.

Φάκελος με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνεται δεκτός εκ της Ε.Π.Σ.Λ.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών

Η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην οικεία Ε.Π.Σ. λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2016. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας κανένας φάκελος δεν θα γίνεται δεκτός. Οι προπονητές του δεν θα προχωρήσουν στην έγκαιρη υποβολή δικαιολογητικών θα διαγράφονται από τα μητρώα της Ε.Π.Ο.

Σημειώνεται ότι το αρμόδιο Τμήμα της Ε.Π.Ο. θα ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχου, έκδοσης και αποστολής των ταυτοτήτων στις Ε.Π.Σ. στις 31/3/2016.

Σημείωση : Γίνεται σαφές ότι για τα μέλη-συναδέλφους που έχουν καταθέσει ήδη τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση ταυτότητας προπονητή έτους 2015 εντός του τρέχοντος έτους δεν θα γίνει εκ νέου η υποβολή αυτών. Επίσης για τα μέλη-προπονητές που έχουν ήδη καταθέσει το ποσό των 60 ευρώ για την έκδοση ταυτότητας προπονητή έτους 2015 τονίζεται ότι θα καταβληθεί η ανάλογη διαφορά που προκύπτει για το παράβολο των 200 ευρώ ήτοι : 140 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου μας κ. Ιωάννη Βόϊκο (Τηλ. Επικοινωνίας: 6932848335)

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

....................Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........................................Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

..........ΜΟΥΝΤΑΝΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ....................................ΒΟΪΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ        

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey