Τα πιο... διαβαστερά του 2019!

30/12/2019 - 20:48 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2019 - 20:55

Για ένατη διαδοχική χρονιά, το «SL» συγκέντρωσε την πιο «διαβαστερή» 11άδα θεμάτων του μέσα στο χρόνο, ο οποίος μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Πρόκειται για μια λίστα, η οποία δημιουργείται αυτόματα από τις δικές σας αναγνώσεις μέσα στη διάρκεια των 12 τελευταίων μηνών, καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο όσα σας κέντρισαν το ενδιαφέρον από την ειδησεογραφία του SportLesvos.gr.

Φέτος την τιμητική του είχε το ποδόσφαιρο, με πολλές παρουσίες στο Top-11 τόσο του Αιολικού, όσο και του τοπικού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Λέσβου, αλλά και new entry τη γυναικεία ομάδα του νησιού, Σαπφώ, στην πρεμιέρα της στη Γ' Εθνική. Ωστόσο δεν έλειψαν ούτε αυτή τη χρονιά καταγραφές από τον στίβο, χάρη στην Όλγα Φιάσκα, αλλά και την κωπηλασία με αφορμή τις επιτυχίες της Ελένης Λεβεντέλλη. Την πρωτιά στο Νο1, ωστόσο, κατέκτησε ένας stand - up comedian! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, που παραχώρησε συνέντευξη στο «SL» και έσπασε όλα τα κοντέρ!

Ας θυμηθούμε τα πιο «διαβαστερά» θέματα του 2019, ιεραρχικά βάσει διαδικτυακής επισκεψιμότητας, καταλήγοντας σταδιακά στα κορυφαία σε αναγνωσιμότητα άρθρα του «SL».

11. «Η πιο ευτυχισμένη μέρα μου στην προεδρία του Αιολικού»

(24 Μαρτίου 2019)

"Η πιο ευτυχισμένη μέρα μου στην προεδρία του Αιολικού"

«Σήμερα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της προεδρίας μου στον Αιολικό...» δηλώνει εμφανώς συγκινημένος στο «SL» ο Σταύρος Γριπιώτης, μετά το εντυπωσιακό 1-3 επί των Αγίων Αναργύρων. Έχοντας περάσει πολλά και δύσκολα στο τιμόνι του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, η νίκη αυτή που σφραγίζει τη συμμετοχή της ομάδας της Μυτιλήνης στα μπαράζ ανόδου, είναι για τον ίδιο μια ιδιαίτερη στιγμή. 

10. Χρυσή Βαλκανιονίκης στη Σερβία η Λεβεντέλλη!

(14 Σεπτεμβρίου 2019)

Χρυσή Βαλκανιονίκης στη Σερβία η Λεβεντέλλη!

Η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη σημειώνει μια τεράστια επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία και κατ' επέκταση τον αθλητισμό της Λέσβου, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης τερματίζει πρώτη στο απλό σκιφ κορασίδων και μάλιστα με διαφορά, αφήνοντας ένα μήκος βάρκας τη δεύτερη αθλήτρια από τη Ρουμανία και ακόμα πιο πίσω εκείνη της Τουρκίας. Μια μέρα μετά στέφεται ξανά χρυσή Βαλκανιονίκης στο τετραπλό σκιφ, κάνοντας δύο τα μετάλλιά της στη διοργάνωση.

9. Αγκαλιά με τον τίτλο ο Όλυμπος, φιλί ζωής για Αλκιβιάδη

(30 Μαρτίου 2019)

Με τον δυνατό αέρα να πρωταγωνιστεί στη 10η Αγωνιστική του Α' Ομίλου στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, ο Όλυμπος Αγιάσου περνά διά πυρός και σιδήρου από την έδρα του Μεσοτόπου (0-1), αγκαλιάζοντας τον τίτλο, αφού πλέον απέχει μια ανάσα και μαθηματικά από το να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα. Σε αυτό συμβάλει και η ήττα της Αναγέννησης στα Λουτρά με 3-1 από τον Αετό, καθώς αφήνει πίσω την ομάδα της Γέρας 9 ολόκληρους βαθμούς. 

8. «Να φτάσουμε τον Αιολικό ψηλά!»

(16 Αυγούστου 2019)

«Να φτάσουμε τον Αιολικό ψηλά!»

Στην πρώτη τους δημόσια τοποθέτηση γύρω από την ενασχόλησή τους με τον Αιολικό, Τζιμ και Σταύρος Αντωνάκας μιλούν στο «SL» στα γραφεία του Αιολικού, παρουσία των στενών συνεργατών τους επί του αγωνιστικού σκέλους, Γιάννη Γεωργαρά και Βασίλη Παππά, αλλά και του νομικού συμβούλου της “A.S.M” Βασίλη – Βύρωνα Μουτσουγιάννη. 

7. Σαπφώ για φίλημα!

(16 Νοεμβρίου 2019)

Εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής γυναικών πραγματοποιεί η Σαπφώ, στο γήπεδο Λουτρών, αφήνοντας δύο βαθμούς στο τελικό 1-1 απένατι στον Εθνικό Πειραιώς. Το σκορ αδικεί την ομάδα του Γιώργου Κομνηνού, με την ομάδα της Λέσβου να έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες και τη φιλοξενούμενη ομάδα να "κλέβει" το βαθμό της ισοπαλίας από μια στημένη φάση προς το τέλος. Χαμένο πέναλτι για τη Σαπφώ, που θα μπορούσε να έχει κερδίσει το ματς και μάλιστα με ευρύ σκορ. 

6. Συγκλονιστική Φιάσκα, πρωταθλήτρια Ελλάδας!

(22 Ιουνίου 2019)

Συγκλονιστική Φιάσκα, πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Η Όλγα Φιάσκα γράφει ιστορία στην Κατερίνη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 10.000μ βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας νεανίδων, κάνοντας έτσι το λεγόμενο "back to back", υπερασπιζόμενη τον περσινό της τίτλο. Η πρωταθλήτρια από τα Πάμφιλα, που αγωνίζεται για την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης και προπονείται με τον Γρηγόρη Κοντό, σημειώνει μάλιστα έναν εκπληκτικό χρόνο, σαρώνοντας το ατομικό της ρεκόρ και συνάμα το παλλεσβιακό, τερματίζοντας σε 46:39.06, κατεβάζοντας το προηγούμενο δικό της σχεδόν κατά 1,5 λεπτό (48:17.60).

5. Ψυχάρες, παικτάρες, Αιολικάρες!

(31 Μαρτίου 2019)

Ο Αιολικός πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά προς τη Football League, κερδίζοντας τον Πανθηραϊκό με 2-1 στον «Ταρλά». Αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με την ήττα του Ηλυσιακού από το Αιγάλεω (2-0) «κλειδώνει» τη 2η θέση της βαθμολογίας στον 7ο Όμιλο για την ομάδα της Μυτιλήνης. 

4. Ιστορική πρόκριση με τεράστιο Σφύρλα!

(16 Οκτωβρίου 2019)

Ο Αιολικός πανηγυρίζει μια σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στη Νίκη Βόλου, επικρατώντας με 1-0 στον «Ταρλά», με καταπληκτική εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, αλλά χάρη κυρίως στις τρομερές αποκρούσεις του Νίκου Σφύρλα, που κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά της εστίας του.

3. Τον «ξέρανε» στο 93'!

(17 Νοεμβρίου 2019)

Με πρωταγωνιστή τον Άκη Μιχαλάκη, ο Αετός Λουτρών κατακτά σπουδαία νίκη με ανατροπή 2-1 απέναντι στον Όλυμπο μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών, μένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, με τους Αγιασώτες να επιβάλουν το ρυθμό τους στο πρώτο 45λεπτο και τον Αετό να παίρνει τελικά το τρίποντο, τονώντας και την ψυχολογία του. 

2. Live Streaming | Αιολικός - Ιωνικός

(5 Μαΐου 2019)

Ο μεγάλος αγώνας της χρονιάς για τον Αιολικό, με αντίπαλο τον Ιωνικό στα μπαράζ ανόδου προς τη Football League. Το «SL» σε συνεργασία με το «Telesport.gr» μεταδίδουν σε Live Streaming την αναμέτρηση από τον «Ταρλά» και το ενδιαφέρον του κόσμου συγκεντρώνεται στη μετάδοση, από κάθε μέρος της Ελλάδας και το εξωτερικό. Το τελικό 2-2 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Νεάπολης, αλλά και μια θέση στα θέματα της σεζόν που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προβολές. 

1. Αλ. Τσουβέλας: «Φιλόξενη η Λέσβος, ο κόσμος σε χαιρετάει και το εννοεί!»

(1 Δεκεμβρίου 2019)

O Αλέξανδρος Τσουβέλας, stand-up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός, βρέθηκε στη Μυτιλήνη για δύο μοναδικές παραστάσεις στο "Πανελλήνιον", στάθηκε με χιούμορ μπροστά στην κάμερα του "SL" και παραχώρησε μια συνέντευξη που τα είχε όλα. Ευθείς απαντήσεις, ξεκαρδιστικές ατάκες, μιμήσεις, αλλά και την αυθεντικότητα ενός κωμικού που αποτελεί το πιο hot όνομα στις μέρες μας γύρω από το stand up comedy.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey