Συγχαρητήρια Μπουρνού για τα μετάλλια σε στίβο και κωπηλασία

27/07/2020 - 18:09

Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία απένειμε τα εύσημα στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες μας, στους προπονητές και τους συλλόγους τους.

Εντυπωσιασμένος ο Γιάννης Μπουρνούς από τα πολλά μετάλλια των αθλητριών και των αθλητών του Νομού μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου και κωπηλασίας, τους συγχαίρει σε ανάρτησή του για τις διακρίσεις τους σε αυτές τις τόσο ανταγωνιστικές διοργανώσεις.

Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει σχετικά: «Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Μαρίας Κάσσου (Γ.Σ Αρίων Μυτιλήνης) και του Γιώργου Παπαφιλίππου (Φιλαθλητικός Γ.Π.Σ Μυτιλήνης) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 του στιβου, καθώς και των Ελένης Λεβεντέλλη, Χρήστου Λάσκαρη, Παναγιώτη Τεντολούρη (ΝΟΜ), Παναγιώτη Πινάκη, Στρατή Τριανταφύλλου (Αίολος Μυτιλήνης), Παναγιώτη Μαγδανή, Νικήτα Κατσουλάκη και Χαράλαμπου Ντινενή (Ναυτικός Όμιλος Λήμνου) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, ανέβασαν ακόμα ψηλότερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του Νομού μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, του προπονητές τους και στις διοικήσεις των συλλόγων τους, για την προσπάθεια και τις εξαιρετικές διακρίσεις.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey