Άνετα ο Αετός 5-1 τον Αρίωνα, πρώτη νίκη για Παλλεσβιακό και Άναξο

01/11/2023 - 17:24 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2023 - 22:20

Φωτογραφία από τον αγώνα Μακαρέας-Άναξος

Ο Αετός νίκησε 5-1 τον Αρίωνα Μήθυμνας στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Νίκες μέτρησαν επίσης ο Παλλεσβιακός και η Άναξος στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αετός, σε μια αναμέτρηση στην οποία τα τρία από τα έξι συνολικά τέρματα σημειώθηκαν από το σημείο του πέναλτι.Η ομάδα των Λουτρών προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ που σημείωσαν ο Βλαστέλλης με πέναλτι στο 20' και ο Μιχάλης Τρεμούλας με σουτ στο 33'. Με τον ίδιο τρόπο ο Βλαστέλλης στο 48' πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Στο 55' ο Γρούβας από τα 11 βήματα ξανά μείωσε 3-1, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμη δύο φορές, στο 71' με τον Δουκάκη και στο 84' με τον Ταξιάρχη Μανούσο.

Ξεκίνημα με τον καλύτερο τρόπο για τον Παλλεσβιακό 4-1 τον Αστέρα(Ορφέα). Ο "Παλλε" πήρε το προβάδισμα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λανγκόζι στο 25'. Ο Γαϊτάνος που είχε περάσει ως αλλαγή με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρκουμέλης μείωσε 2-1 για τον Αστέρα δίνοντας νέο ενδιαφέρον, ωστόσο ο Παλλεσβιακός μέχρι το φινάλε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ακόμη δύο φορές, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παροίκου. Στο 76' ο Γαϊτάνος ξανά έκανε το 3-1 και στο 87' ο Λανγκόζι  διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Πρώτη νίκη και για την Άναξο 1-2 απέναντι στον Μακαρέα Άγρας. Στο 13' ο Συμεών Καμάτσος έδωσε το προβάδισμα στον Μακαρέα, όμως μέχρι το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Στο 26' ο Παναγιώτης Πολύμος ισοφάρισε 1-1 και στο 34' ο Άνταμ Σουλεϊμάνα με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 70' ο Σουλεϊμάνα κέρδισε πέναλτι, σε μια φάση που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Ο Στρατής Συμενής ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει αντίπαλο τερματοφύλακα Μάριο Κουλουδή. Ο Μακαρέας είχε δύο δοκάρια με τους Γώγο και Πινάκη, ενώ αγωνίστηκε και με πολλές απουσίες.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Α ΕΠΣ Λέσβου 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey