Αυτοκτόνησε στις καθυστερήσεις!

20/10/2013 - 18:31

AELK_K20_PAS_Giannina_2013Μία φαινομενικά τουλάχιστον σίγουρη νίκη, έχασε η Κ20 της Καλλονής, αφού πάιζοντας για 90 λεπτά καλύτερα και προηγούμενη δίκαια στο σκορ με 2-0, στα καθυστερήσεις στερήθηκε τους βαθμούς της νίκης, δεχόμενη απρόσμενα την ισοφάριση σε 2-2.

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά ήταν καλύτερη και στο 12΄ έπειτα από κόρνερ του Ντάμπου, ο Άγγελος Γιαζιτζόγλου έκανε το 1-0 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή εξακολούθησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και με ένα πανέμορφο τέρμα του Ανδρέα Ντάμπου που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, έφτασε στο 2-0 στο 77΄.

Σε τέσσερα λεπτά όμως, η καλή εικόνα της Καλλονής κατέρρευσε με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν αρχικά στο 91΄ και στο 94΄να «κλέβουν» το βαθμό της ισοπαλίας στο κατάμεστο «Κ. Κεντέρης», που καταχειροκρότησε παρά την ισοπαλία τους παίκτες του Γαβαλά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Καρακλάς, Ευαγγελιδάκης, Γιαζιτζόγλου, Μπράκουλα, Γιουκαρής, Καραμπάς, Πιπεράς, Σοφιάνης (87΄ Κακογιάννης) , Ντάμπος (83΄ Χατζηκλειδαράς) , Λαμπράκης (62΄ Γεώργου)
Skoda Ξάνθη: Γκαραβέλης, Λάσπατζης, Κολλαράς, Χατζητερζόγλου, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Γούλας (46΄ Ορφανίδης Λ.), Ορφανίδης Π. (46΄ Φασίδης), Παπαδημητρίου, Ψύρρας, Πασχαλάκης (68΄ Δοστός)

Φωτό: aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey