Τα πιο... διαβαστερά του 2023!

29/12/2023 - 18:07 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2023 - 18:15

Για μια ακόμα χρονιά το «SL» συγκέντρωσε την πιο «διαβαστερή» 11άδα θεμάτων του μέσα στο χρόνο, ο οποίος μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Πρόκειται για μια λίστα, η οποία δημιουργείται αυτόματα από τις δικές σας αναγνώσεις μέσα στη διάρκεια των 12 τελευταίων μηνών, καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο όσα σας κέντρισαν το ενδιαφέρον από την ειδησεογραφία του SportLesvos.gr.

Ας θυμηθούμε τα πιο «διαβαστερά» θέματα του 2023, ιεραρχικά βάσει διαδικτυακής επισκεψιμότητας, καταλήγοντας σταδιακά στα κορυφαία σε αναγνωσιμότητα άρθρα του «SL».

11. 4ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου Κ23 ο Παναγιώτης Μπιτάδος

4ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου Κ23 ο Παναγιώτης Μπιτάδος

(26 Σεπτεμβρίου 2023)

Ακόμη ένας μεγάλος αγώνας και ακόμη μια τεράστια επιτυχία για τον Μυτιληνιό τριαθλητή Παναγιώτη Μπιτάδο. Ο 20χρονος αθλητής συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου U23 που διεξήχθη στην πόλη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση ανάμεσα σε 60 αθλητές.

10. Βόμβες μεγατόνων ο Αιολικός στο φινάλε

(1 Οκτωβρίου 2023)

Βόμβες μεγατόνων ο Αιολικός στο φινάλε

H τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε ότι αφορά την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών πολλές φορές κρύβει μεγάλες εκπλήξεις, κάτι που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο Αιολικός, ενεργοποιώντας μεταμεσονύκτιες "βόμβες" μεγατόνων. Ο Αιολικός ανακοίνωσε τρεις παίκτες οι οποίοι διαθέτουν, τεράστια εμπειρία από τη Super League, το εξωτερικό αλλά και από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δίνοντας τα χέρια με τους Ergys Kace, Edwin Gyasi και Vitalijs Maksimenko.

9. Μπάσκετ ανδρών: Ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ ανόδου η Αθλητική Λέσχη

(28 Ιουνίου 2023)

Μπάσκετ ανδρών: Ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ ανόδου η Αθλητική Λέσχη

Πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική ανδρών, με την πρωταθλήτρια της Α ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Αθλητική Λέσχη να αντιμετωπίζει τον ΒΑΟΛ. Το ειδικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜετςΣτον πρώτο όμιλο συμμετέχουν επίσης οι Ιάλυσος, Άρης Σύρου και Ίκαρος. 

8. Με νίκη 2-1 πανηγύρισε το κύπελλο του πρωταθλητή ο Αιολικός

(17 Μαΐου 2023)

aponomi-aiolikos-protathlitis-2022-23.jpg (770×513)

Την πρώτη του νίκη στα playoffs της ανόδου προς τη Super League 2 πανηγύρισε ο Αιολικός, επικρατώντας στον «Ταρλά» με 2-1 του Τηλυκράτη. Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε η στέψη του πρωταθλητή στον 4ο Όμιλο Αιολικού με την απονομή μεταλλίων και του κυπέλλου από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ  Άγγελο Δανιήλ. 

7. Κυπελλούχος Λέσβου ο Αετός Λουτρών!

(10 Μαΐου 2023)

Κυπελλούχος Λέσβου ο Αετός Λουτρών!

Το έκανε πέρυσι, το έκανε και φέτος ο Αετός Λουτρών που νίκησε 1-0 τον Αιολικό στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου με "χρυσό" σκόρερ τον 17χρονο Μανώλη Βόϊκο και αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νταμπλούχος.

6. Νικητής ξανά το ποδόσφαιρο

(10 Μαΐου 2023)

Νικητής ξανά το ποδόσφαιρο

Για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου και φιλίας που διοργάνωσε ο Απόλλων Βουναρακίου το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαϊου στο Ενωσιακό γήπεδο της Θερμής. Για πέμπτη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Απόλλωνα και της Ποδοσφαιρικής ακαδημίας Χίου συναντήθηκαν στο γήπεδο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και όμορφο θέαμα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τις φιλικές αναμετρήσεις. Στη Μυτιλήνη ταξίδεψαν 80 παιδιά με τους γονείς του και συνοδούς, φτάνοντας συνολικά τον αριθμό των 145 ατόμων.

5. Δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 ο Αιολικός

(24 Ιουλίου 2023)

Δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 ο Αιολικός

Ο Αιολικός κατέθεσε τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Η προσωρινή επιτροπή έδρασε όλο το προηγούμενο διάστημα σε… δύο ταμπλό, προχωρώντας τις διαδικασίες ταυτόχρονα σε Αθήνα και Μυτιλήνη, ώστε να καταφέρει σήμερα -με την πολύτιμη συνδρομή των νομικών της συμβούλων- να καταθέσει τον φάκελο για τη συμμετοχή του Αιολικού στη Super League 2.

4. Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ23 Μηλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου

(20 Ιουλίου 2023)

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ23 Μηλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου

Την απ' ευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Κ23 που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας κέρδισαν οι αθλήτριες Μηλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου. Οι Ελληνίδες αθλήτριες αγωνίστηκαν στις 10:30 στη προκριματική φάση στο διπλό σκιφ Ελ βαρών γυναικών, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 07:08:27. 

3. Ονειρικό ξεκίνημα για τον Αιολικό 1-2 την Κοζάνη

(24 Σεπτεμβρίου 2023)

Ονειρικό ξεκίνημα για τον Αιολικό 1-2 την Κοζάνη

Ονειρική πρεμιέρα για τον Αιολικό στη Super League 2, πανηγυρίζοντας τεράστια νίκη 1-2 μέσα στη Κοζάνη. Επανεμφάνιση στις επαγγελματικές κατηγορίες για την ομάδα της Μυτιλήνης με τον ιδανικότερο τρόπο. Ο Αιολικός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Κοζάνης, σκορπίζοντας χαμόγελα με το καλημέρα σε όλους τους φίλους της ομάδας.

2. Μεγάλο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23 από τη Μαρία Κάσσου

(11 Ιουνίου 2023)

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23 από τη Μαρία Κάσσου

Φοβερή επίδοση για άλλη μια φορά από τη Μυτιληνιά Μαρία Κάσσου, η οποία έπιασε το τρίτο όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23 που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στο Έσπο της Φιλανδίας. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στους Εαρινούς αγώνες που διεξάγονται στην πόλη των Σερρών στην απόσταση των 1.500μ. σε χρόνο 4.20.87, με το προηγούμενο να είναι στα 4.28.35 και παράλληλα πέτυχε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23.

1. Θλίψη στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο για τον χαμό του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ζούζι

(15 Οκτωβρίου 2023)

Θλίψη στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο για τον χαμό του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ζούζι

Η Λέσβος θρηνεί, το Λεσβιακό ποδόσφαιρο θρηνεί για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Αρίωνα Μήθυμνας, Χρήστου Ζούζι. Ημέρα θλίψης στην οικογένεια του Αρίωνα, μετά τον απροσδόκητο χαμό του 21χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας μετά από τροχαίο ατύχημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey