Κανονικά με διαιτητές της ΕΠΣ Λέσβου!

27/05/2015 - 15:51 Τελευταία τροποποίηση στις 27/05/2015 - 16:18

Ως διοργανωτές του "5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY" και θέτοντας ως πρωταρχικό μας στόχο την όσο το δυνατόν πιο άρτια πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού αυτού θεσμού του καλοκαιριού, αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ενημερώνουμε λοιπόν τις συμμετέχουσες ομάδες και το φίλαθλο κοινό που στηρίζει παραδοσιακά τις διοργανώσεις μας, προς απογοήτευση ορισμένων που διαδίδουν εδώ και μέρες ότι έχει επέλθει ρήξη ανάμεσα στο "SL" και στους επίσημους διαιτητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, ότι για 5η συνεχόμενη χρονιά το "SL" και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ θα βαδίσουν αρμονικά και κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις, φέρνοντας εις πέρας άλλη μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Όπως συμβαίνει από το 2011, όταν πρωτοξεκίνησε ο θεσμός των SportLesvos Tournaments, έτσι και φέτος αρκετοί διαιτητές της ΕΠΣ Λέσβου έχουν δηλώσει διαθέσιμοι να σφυρίξουν στη διάρκεια του τουρνουά. Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως και τον κ. Νίκο Χρόνη, ο οποίος έχει αναλάβει εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ χρέη υπευθύνου ορισμών των διαιτητών στους αγώνες του "5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY", αλλά κυρίως τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Σταύρο Ψαρρόπουλο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που είναι πάντοτε αρωγοί στις διοργανώσεις του "SL".

H ανακοίνωση αυτή από μέρους μας ήταν αναγκαία, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα αρκετοί ήταν εκείνοι, που προσπάθησαν κακόβουλα να διασπείρουν αβάσιμες φημολογίες γύρω από τη στάση που θα κρατούσαν οι διαιτητές, για τους δικούς τους προφανείς λόγους και σκοπούς.

Ραντεβού στις 2 Ιουνίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του "Olympico" στη Νεάπολη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey