Πολλά με λίγα και μια ματσάρα!

05/06/2015 - 21:57 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2015 - 17:04

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα αγώνων του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του OLYMPICO στη Νεάπολη. Σχεδόν όλες οι ομάδες, πλην όσων πραγματοποιήσαν το ρεπό τους, έχουν δώσει από δύο αναμετρήσεις και ήδη διαμορφώνεται μια κατάσταση στις βαθμολογίες και των δύο ομίλων. Το γεγονός ότι προκρίνονται όμως έξι από τον κάθε έναν, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια.

EMIGRANTET - BE HAPPY 7-3

Στο πρώτο ματς του έλειψε ο Bardhul Kuqja, που είναι αποδεδειγμένα η ψυχή της ομάδας. Την Παρασκευή όμως βρέθηκε στο γήπεδο και οι EMIGRANTET ήταν... άλλη ομάδα, φτάνοντας στην πρώτη τους νίκη στον όμιλο, επικρατώντας του BE HAPPY με σκορ 7-3. Έχοντας στα μετόπισθεν πατέρα και υιό Bracula, οι EMIGRANTET ήταν απροσπέλαστοι. To BE HAPPY προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, είχε καλούς συνδυασμούς μέσα στο γήπεδο, αλλά του έλειψε το γκολ. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα σε ότι αφορά την πρόκριση...

Σκόρερς: Αγκόλι (3), Χρυσάφης (2), Kuqja (2) [EMIGRANTET] - Γονιδέλλης (2), Κούκος [BE HAPPY]

ΝΤΝΙΕΠΡ - LAS VAKETAS 0-10

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι LAS VAKETAS τον αγώνα κόντρα στην ΝΤΝΙΕΠΡ, νικώντας με το ευρύ 0-10. Η παρέα του Λάμπη Βαρλάμου έφτασε στην άνετη αυτή νίκη, που ήταν η πρώτη στον όμιλο, διαθέτοντας πολύ καλά τελειώματα κυρίως από τους Μπριλάκη και Γιοβάνη, που πέτυχαν τα επτά από τα δέκα γκολ της ομάδας τους. Η ΝΤΝΙΕΠΡ παρουσιάστηκε με απουσίες, αλλά οι δυνατότητές της είναι σίγουρα περισσότερες.

Σκόρερς: Μπριλάκης (4), Γιοβάνης (3), Χιώτης (2), Μαυρομιχάλης [LAS VAKETAS]

AUTO GARAGE - OXY 3-7

Τι κι αν το ΟΧΥ παρουσιάστηκε με ελλείψεις στον αγωνιστικό χώρο; Ήταν πολύ πιο αποτελεσματική ομάδα από το AUTO GARAGE φτάνοντας έτσι στη δεύτερη νίκη του στον όμιλο. Το τελικό 3-7 αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι πιο μικρή. Τα εκπληκτικά γκολ από τον Γκιάτα και τον Νεζάϊ ξεσήκωσαν την εξέδρα, ενώ από την άλλη μεριά το χατ τρικ του Κάλφα δεν έφτανε για κάτι θετικό.

Σκόρερς: Νερατζής (3), Γκιάτα (2), Νεζάϊ, Κουτλής [OXY] - Κάλφας (3) [AUTO GARAGE]

ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ 9-5

Πολλοί ήταν εκείνοι, που πριν την έναρξη του αγώνα είχαν... βγάλει και το αποτέλεσμα. Όμως η εξέλιξη του παιχνιδιού, τους διέψευσε. Το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ του Παναγιώτη Βάλεση δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και μοιραία, απέναντι σε μια ομάδα σαν το ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ, που έχει σηκώσει την κούπα στο παρελθόν, τα βρήκε... σκούρα! Η παρέα των Μιχαλάκη, Κουκέλλη, Κάμπερ, Αντώναρου έφτασε σε μια μεγαλειώδη νίκη με σκορ 9-5, βυθίζοντας σε... περισυλλογή τον κόουτς Βάλεση του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ, ο οποίος αναζητά τα αίτια της ήττας, αλλά κυρίως τις λύσεις για να μην επαναληφθεί ανάλογο "κάζο" στη Α' Φάση των ομίλων. Πληροφορίες που φέρνουν τον ιδιοκτήτη του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ, Παναγιώτη Βουργουτζή, έντονα δυσαρεστημένο από την απόδοση της ομάδας και την καρέκλα του Παναγιώτη Βάλεση να... τρίζει επικίνδυνα, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Σκόρερς:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey