Aήττητο το OXY!

09/06/2015 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 10/06/2015 - 11:44

Ξεκίνημα χθες στη δεύτερη εβδομάδα αγώνων του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του OLYMPICO στη Νεάπολη. Σπουδαίες αναμετρήσεις, αμφίρροπα ματς, ολλά γκολ και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι ομάδες και των δύο ομίλων, με τον κόσμο στις εξέδρες να χειροκροτεί τους ποδοσφαιριστές.

MIGUΕL - HERTZ 3-10

Bήμα πρόκρισης έκανε η ΗERTZ, νικώντας το MIGUΕL από τη Στύψη με 3-10. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για την παρέα των Χριστοδούλου, Κοντονίκα, Βουλγαρέλλη και Χατζηκυριάκου, που έφτασαν έτσι τους 6 πόντους. Αντίθετα η ομάδα του Άκη Γιαρήμαγα, αν και παρουσιάστηκε ξανά ανταγωνιστική, έμεινε στον 1 πόντο που κατέκτησε στην πρεμιέρα και θα παλέψει στη συνέχεια για μια πιο παραγωγκή συγκομιδή, που θα της επιτρέψει να συνεχίσει στη Β' Φάση ομίλων.

Σκόρερς: Kαραμιχαλάκης, Γιαρήμαγας, Σανταβάς [MIGUEL] - Τσολάκης (4), Καζάνης (2), Ανέστης (2), Κοντονίκας, αυτογκόλ [HERTZ]

Διαιτητής: Πούλος

ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ - BARRIO 8-3

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που βρήκε νικητή το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ, διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις από την ήττα της πρεμιέρας από το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2. Οι παίκτες του Μιχάλη Κουτζιά βρήκαν τις λύσεις να φτάσουν απέναντι από την εστία του BARRIO, σκοράροντας με ευχέρεια. Από την άλλη μεριά, η παρέα από τα Λουτρά προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, αλλά βρήκε απέναντί της τον τερματοφύλακα Τσομπανέλλη.

Σκόρερς: Ζαφειρίου (3), Μαλακός, Σαμιακός, Κ. Κουνιαρέλλης, Ρ. Κουνιαρέλλης, Βέντος [ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ] - Καλλιμαμτζέρος (2), Σκαλοχωρίτης

Διαιτητής: Πούλος

OXY - FAME COFFEE 6-2

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει το ΟΧΥ, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, οδηγώντας την κούρσα στο Α' Όμιλο. Ενισχυμένο και με τον Μάκη Σαμπάνη, το OXY έλεγξε το ρυθμό και παρά το ότι είχε απέναντί του μια αξιόμαχη ομάδα, όπως το FAME COFFEE, έφτασε στη νίκη με 6-2. Η ομάδα του Νίκου Λυκουρίνα έμεινε έτσι στους τρεις πόντους, έχοντας χάσει ωστόσο δύο ματς από τα μεγάλα φαβορί του ομίλου, στις λεπτομέρειες.

Σκόρερς: Σαμπάης (2), Βαμβουκλής (2), Νεζάϊ, Γκιάτα [OXY] - Χαλακατέβας, Τόρρα [FAME COFFEE]

Διαιτητής: Πούλος

EMIGRANTET - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ 2-5

Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίστηκε η ομάδα του Παναγιώτη Βάλεση, που μετά την ήττα από το ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ την προηγούμενη αγωνιστική, έπρεπε να επιστρέψει στις νίκες και στις θετικές εμφανίσεις. Η παρέα του Bardhul Kuqja προσπάθησε, ήταν ανταγωνιστική ως ένα σημείο, αλλά τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων της.

Σκόρερς: Χρ. Μπράκουλα, Αγκόλι [EMIGRANTET] - Λαλάς (3), Μίχος, Καδής [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ]

Διαιτητής: Φαναρτζής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey