Προελαύνει ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ

09/06/2015 - 21:36 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2015 - 13:33

Αμφίρροπα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, αφού πρώτα ο καιρός έκανε το χατίρι στις ομάδες αλλά και στους φιλάθλους, με τη βροχόπτωση να σταματά, διευκολύνοντας έτσι και τους διοργανωτές.

LA PANDILLA - ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ 4-11

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ, επιβεβαιώνοντας έτσι τα προγνωστικά, παρά το ότι είχε απέναντί του μια αξιόμαχη ομάδα, που ήταν αήττητη ως τώρα στον όμιλο. Το τελικό 4-11 κρίνεται δίκαιο υπέρ της παρέας των Κουκέλλη, Συβρή και Σπάρταλη, που δεν είχαν διαθέσιμο τον Άκη Μιχαλάκη. H LA PANDILLA το πάλεψε όσο μπορούσε και σίγουρα στη συνέχεια θα προσθέσει κι άλλους πόντους στη συγκομιδή της.

Σκόρερς: Τσουμάκος (2), Σπύρου, Κουτσιαντάς [LA PANDILLA] - [Καβαλίκας (4), Συβρής (2), Σπάρταλης (2), Κρικλάνης (2), Κουκέλλης [ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ]

Διαιτητής: Kάντας

AUTO GARAGE - LAS VAKETAS 3-3

Συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, ότανοι LAS VAKETAS ισοφάρισαν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιοβάνη,"τσιμπώντας" το βαθμό της ισοπαλίας. To AUTO GARAGE είχε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, αλλά τελικά το ισόπαλο 3-3 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Σκόρερς: Κάλφας, Βασιλακάκης, Σαπουνάς [AUTO GARAGE]- Μαυρομιχάλης, Νησιώτης, Γιοβάνης [LAS VAKETAS]

Διαιτητής: Kάντας

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 - DELICIOUS 4-2

Ελλείψεις και για τις δύο ομάδες. Μικρό σκορ, αλλά τελικός νικητής το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2, που πρόσθεσε τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή του, διατηρώντας το απόλυτο σε τρία ματς. Το DELICIOUS παρουσιάστηκε αποδεκατισμένο, σε ένα παιχνίδι κόντρα στο φαβορί του ομίλου, που μπορεί να θεωρούνταν και χαμένο.

Σκόρερς: Βουργουτζής (4) [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2] - Βουργουτζής (2) [DELICIOUS]

Διαιτητής: Συβρής

BAD BOYS - BE HAPPY 7-5

Ένα παιχνίδι με βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, που παλεύουν να βρεθούν μέσα στην πρώτη εξάδα. Τελικοί νικητές οι πιο έμπειροι BAD BOYS, που επικράτησαν του φιλότιμου BE HAPPY με σκορ 7-5. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο γκολ, σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Στα τελευταία λεπτά η μπάλα παιζόταν πάνω - κάτω, το BE HAPPY δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και με την εκπνοή δέχθηκε το έβδομο γκολ, που "κλείδωσε" τη νίκη της παρέας του Σπέρκου.

Σκόρερς: Σπέρκος (3), Βασιλέλλης (2), Δίμα, Λάμι [BAD BOYS] - Γονιδέλλης (2), Αγριτέλλης, Τζάνης, Θ. Τζάλας [BE HAPPY]

Διαιτητής: Συβρής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey