Αρχίζουν και "δείχνουν" πρόκριση

14/06/2015 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2015 - 11:58

BARRIO -FAME COFFEE 4-1

Την δεύτερή του νίκη και μάλιστα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου,πέτυχε το Barrio λυγίζοντας το Fame Coffee με 4-1 σε ένα πολύ κλειστό και δυνατό παιχνίδι. Η παρέα του Σκαλοχωρίτη με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Καλλιμαντζέρο που πέτυχε χατ τρικ, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα όσες φορές ακριβώς χρειαζόταν και να κάνει σημαντικό βημα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Το Fame Coffee με ένα μόλις γκολ, αδίκησε την εμφάνισή του αλλά είναι σίγουρο πως έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει την πρόκριση

Σκόρερς: Καλλιμαντζέρος (3), Σκαλοχωρίτης [BARRIO] - [Ρομέο  [FAME COFFE]

Διαιτητής: Βλουτέλλης

MIGUEL-ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ 5-10

Το 4Χ4 πέτυχε ο Μπαμπάς Μαμ που προελαύνει προς την κατακτηση της πρώτης θέσης, αήττητος μέχρι στιγμής. Με τους Συβρή, Καβαλίκα και Σπάρταλη σε κέφια, ο Μπαμπάς Μαμ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να αφήσει τους Miguel με τις εντυπώσεις, αφού πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση που τελικά όμως δεν αρκούσε. Ωστόσο οι Miguel έχουν ακόμα την ευκαιρία τους να περάσουν το φράγμα της πρόκρισης.

Σκόρερς: Σεφουλάι, Σανταβάς (2), Πάντας [MIGUEL] - Σπάρταλης (2), Καβαλίκας (3), Συβρής (3), Κουκέλλης (2) [ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ]

Διαιτητής: Βλουτέλλης

MIΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ-ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ 9-3

Επιστροφή στις νίκες για το Μικρό Καφέ 1 με το τελικό σκορ (9-3) να αδικεί ωστόσο την εμφάνιση της ομάδας των Επίπλων Κωντηβέη. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και έπαιξε καθοριστικό ρόλο η είσοδος του Ταλά στο παιχνίδι, αλλά και η εμπειρία και οι λύσεις της ομάδας του Μικρού Καφέ.

Σκόρερς: Παπαβασιλείου, Πάστος (2) [ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ] - Σεραφίγγος (4), Λαλάς (3), Μίχος, Αθανασέλλος [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ]

Διαιτητής: Πούλος

ΝΤΝΙΕΠΡ-ΟΧΥ 1-15

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντνιέμπρ και το ΟΧΥ. Το ΟΧΥ δεν άφησε κανενα περιθώριο αμφισβήτησης στην όμορφη παρέα της "Ντνίπρο" και το τελικό 15-1 είναι μονο για τα στατιστικά, καθώς και οι δύο ομάδες το διασκέδασαν. Για την ιστορία Νεζάι και Σαμπάνης είχαν κέφια πετυχαίνοντας τρία και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

Σκόρερς: Σαντίνος [ΝΤΝΙΕΠΡ] - Νεζάι (3), Σαμπάνης (4), Νερατζής (2), Κουτλής, Τσίγκας (2), Βογιατζής [ΟΧΥ]

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey