Ισοπαλία σαν... νίκη!

17/06/2015 - 12:24 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2015 - 11:47

ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ - LAS VAKETAS 6-2

Το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο όπου οι LAS VAKETAS κρατούσαν γερά και περιορίζοντας τις επιθετικές ορέξεις της ομάδας του Μιχάλη Κουτζιά, αλλά στην επανάληψη με πρωταγωνιστή τον Μαλακό πήρε το «τρίποντο» που χρειαζόταν. Το τελικό 6-2 άφησε όμως υποσχέσεις για τους LAS VAKETAS που διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Σκόρερς: Μαλακός (3), Ζαφειρίου (2), Βέντος [ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ] – Μπριλάκης (2), Γκέκα [LAS VAKETAS]

EMIGRANTET - BAD BOYS 8-8

Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της πρώτης φάσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Olympico το απόγευμα της Δευτέρας. EMIGRANTET και BAD BOYS αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 8-8 και έδειξαν πως η μάχη της πρόκρισης έχει ακόμα μπροστά της πολλές και μεγάλες συγκινήσεις! Οι EMIGRANTET με μπροστάρη τον Κούχια βρέθηκαν να προηγούνται με 5-2 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι BAD BOYS αντέδρασαν και ισοφάρισαν με καθοριστικό τον Σπέρκο που σκόραρε τέσσερις φορές! Το τελικό 8-8 μάλλον είναι δίκαιο αποτέλεσμα και αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια.

Σκόρερς: Κούχια (3), Μπράκουλα (2), ΑΓκόλι, Κούπε [EMIGRANTET] – Σπέρκος (4), Λάμι (2), Σύρος, Καγιάτσκα [BAD BOYS]

NΤΝΙΕΠΡ - FAME COFFEE 0-15

Την βραδιά έκλεισε τη Δευτέρα η εύκολη επικράτηση του FAME COFFEE απέναντι στην ΝΤΝΙΕΠΡ που για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου, δεχόμενη τρία γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα. Από την άλλη το FAME COFFE δεν χαρίστηκε και πέτυχε 15 γκολ που μπορεί να του χρησιμέψουν στις ισοβαθμίες.

Σκόρερς: Τόρρα, Αδαλής, Άνταμς (3), Μουφλούζης (2), Γκέρι (4), Ρομέο [FAME COFFEE]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey