Προκρίσεις στην κόψη του ξυραφιού

01/07/2015 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 01/07/2015 - 13:16

AUTO GARAGE - FAME COFFEE 3-3

Mια αναμέτρηση που το αποτέλεσμά της θα έκρινε πρόκριση για... τρεις ομάδες, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή κατά την τελευταί ημέρα της Α' Φάση ομίλων. FAME COFFEE και AUTO GARAGE ισοβαθμούσαν πριν την έναρξη του αγώνα στους 7 βαθμούς, κυνηγώντας τους LAS VAKETAS με συγκομιδή 8 πόντων, έχοντας όμως ολοκληρώσει τα παιχνίδια τους. Το ισόπαλο αποτέλεσμα θα βόλευε και τις δύο ομάδες, έαν το τελικό σκορ ήταν από 4-4 και πάνω, μετά από τριπλή ισοβαθμία. Το 3-3 όμως επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για το AUTO GARAGE που έμεινε εκτός Β' Φάση για ένα γκολ.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 - BARRIO 6-3

Και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στη Β' Φάση, αγωνιζόμενες για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και προσφέροντας έτσι πολύ όμορφο θέαμα στους δεκάδες φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Olympico, το απόγευμα της Παρασκευής. Το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 επιβλήθηκε τελικά με σκορ 6-3, εκμεταλλευόμενο τις απουσίες της παρέας του Στρατή Κούβαρη, που ωστόσο κόντραρε αισθητά, παίζοντας ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ - ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ 6-7

Παρά τη βαθμολογική διαφορά μεταξύ των φύο ομάδων, τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ παρουσιάστηκαν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά απέναντι στο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ, αλλά στο τέλος λύγισαν, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 6-7. Η καλή εμφάνιση πάντως της παρέας του Παναγιώτη Κωντηβέη καταγράφηκε στα θετικά της αναμέτρησης, δίνοντας μια ώθηση στην ομάδα ενόψει της Β' Φάσης.

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey