Δύσκολες και οριακές νίκες

01/07/2015 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 01/07/2015 - 13:20

Εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί μπήκαν με το... δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στη Β' Φάση ομίλων του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY, Που διοργανώνεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Olympico στη Νεάπολη.

OXY - ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ 10-6

Το ΟΧΥ έχει αποδείξει πως αποτελεί μια ομάδα που είναι φτιαγμένη για να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση και το επιβεβαίωσε, ως ένα βαθμό, απέναντι στη μαχητική ομάδα του Παναγιώτη Κωντηβέη. Παρά το ότι βρήκε σθεναρή αντίσταση, το OXY κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη και να προσθέσει τους πρώτους του τρεις πόντους στη Β' Φάση, νικώντας με 10-6. Είναι τέτοια η φύση του συστήματος διεξαγωγής όμως, που τίποτα δνε έχει κριθεί για καμία από τις δύο ομάδες...

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

EMIGRANTET - HERTZ 5-3

Σπουδαία ανμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν συναντηθεί και στην Α' Φάση ομίλων, προσφέροντας και στο αντίστοιχο μεταξύ τους παιχνίδι συναρπαστικό θέαμα. Τελικοί νικητές οι EMIGRANTET με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέτρο Μπράκουλα, που αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας και κυριολεκτικά... χάρισε με την απόδοσή του τη νίκη στην ομάδα του και το πρώτο της τρίποντο στη Β' Φάση, κάνοντας το απαραίτητο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 - BARRIO 6-4

Ματς για γερά νεύρα, αλλά και γερά... στομάχια, αφού δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά οι γκρίνιες και οι εντάσεις. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με στόχο τη νίκη, που θα τους έβαζε σε ρόλο οδηγού στον όμιλο. Τελικός νικητής το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 του Παναγιώτη Βουργουτζή, που έκαμψε την αντίσταση της παρέας από τα Λουτρά με σκορ 6-4.

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey