Ξεκούραστα τα φαβορί

01/07/2015 - 13:21 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2015 - 15:15

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ - FAME COFFEE 8-2

O Γιώργος Πολύζος συμμάζεψε την ομάδα του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ, αφήνοντας τον Παναγιώτη Βάλεση στην άκρη του πάγκου χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή στο αγωνιστικό πλάνο. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, η ομάδα να πετάει... φωτιές κόντρα στο FAME COFFEE, επικρατώντας με το ευρύ 8-2. Οι νικητές πήραν από νωρίς προβάδισμα με τρία γκολ διαφορά, το οποίο αύξησαν στην επανάληψη, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ - LA PANDILLA 11-4

Σε παράσταση για ένα ρόλο ετέτρεψε ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ τον αγώνα με αντίπαλο τη LA PANDILLA, νικώντας με 11-4. Οι νικητές προηγήθηκαν με ένα δυναμικό ξεκίνημα, διατηρώντας μια διαφορά τριών γκολ στο ημίχρονο. Στη συνέχεια όμως η ψαλίδα άνοιξε και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των αντιπάλων, να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, το τελικό σκορ δίνει σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ για τη συνέχεια.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ - LAS VAKETAS 7-5

Άγρια ομορφιά είχε η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ και των LAS VAKETAS, που έληξε με σκορ 7-5. Η ομάδα του Μιχάλη Κουτζιά προηγήθηκε στο παιχνίδι με 4-0 στο ημίχρονο, όπως είχε συμβεί και κόντρα στο ΟΧΥ, όμως λίγο έλειψε η εξέλιξη του σκορ να είναι ανάλογη με το συγκεκριμένο παιχνίδι της Α' Φάσης. Οι LAS VAKETAS μείωσαν σε 5-4, με αντεπίθεση διαρκείας, ωστόσο το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ βρήκε λύσεις να ανεβάσει ξανά το σκορ στη διαφορά ασφαλείας των φύο γκολ και να πάρει τελικά το τρίποντο της νίκης.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey