Πρωτιές για EMIGRANTET και ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ

03/07/2015 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2015 - 11:39

HERTZ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ 4-8

Ένα παιχνίδι που εν πολλοίς έκρινε και την πρόκριση μίας ή και των δύο ομάδων, πραγματοποιήθηκε χθες στο Olympico, με τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ να επικρατούν της HERTZ με σκορ 4-8, βάζοντας γερές βάσεις για να βρεθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το γρήγορο 0-2 στο ξεκίνημα έδωσε ψυχολογικό προβάδισμα στην παρέα από τον Αφάλωνα, που πήγε με το 1-3 υπέρ της στο ημίχρονο και παρά την αντεπίθεση της HERTZ, που είχε την ατυχία να χάσει με τραυματισμό και τον Ανέστη Σαμαρά, άντεξε στην πίεση και έφτασε στη νίκη.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

ΟΧΥ- ΕΜΙGRANTET 3-5

Παιχνίδι με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, που διεκδικούσαν την πρωτιά στον Γ' Όμιλο της Β' Φάσης. Τελικοί νικητές οι EMIGRANTET, που έκαναν την υπέρβαση και ξεπέρασαν το εμπόδιο του αήττητου μέχρι χθες OXY, με σκορ 3-5. Καλή τακτική από την παρέα των Μπράκουλα, Κούχια που εγκλώβισε την ομάδα του Λεκανοπεδίου και χάρισε την 1η θέση στους EMIGRANTET.

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

MIKΡO KAΦE 2 - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ 5-9

Οικογενειακός... εμφύλιος ανάμεσα στις δύο ομάδες του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ. Τελική νικήτρια η παρέα, που κοουτσάρουν από κοινού οι Παναγιώτης Βάλεσης και Γιώργος Πολύζος, για τους οποίους η... καζούρα γύρω από τις προπονητικές τους αρετές φαίνεται πως έχει απελευθερώσει τους παίκτες, φτάνοντας στη μία νίκη μετά την άλλη. Έλειψε ο Λευτέρης Ζαχαρής, αλλά και ο Θωμάς Παπαδόπουλος από την ομάδα του Παναγιώτη Βουργουτζή, που αναγκάστηκε να υπερασπιστεί εναλλάξ με τον Σάββα Παπαδημητρίου την εστία του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2.

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey