Χαλαρά για την πρόκριση

12/06/2015 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2015 - 11:49

Εύκολο απόγευμα για τα φαβορί στα τρία πρώτα ματς της ημέρας, αλλά και ένα βραδινό ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδαφέρον του ως το τελευταίο δευτερόλεπτο στο  5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY, που διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Olympico στη Νεάπολη Μυτιλήνης.

HERTZ - BAD BOYS 11-2

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε η ομάδα της HERTZ, που ήταν ισοπεδωτική κόντρα στους BAD BOYS, νικώντας με σκορ 11-2. Παρά τις ελλείψεις λόγω των τραυματισμών των Χριστοδούλου και Χατζηκυριάκου, η παρέα των Κοντονίκα, Βουλγαρέλλη και Καζάνη δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, προσθέτοντας τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή της. Άργε θα μπορέσει η ομάδα των Σπέρκου και Λάμι να ανακάμψουν; Ο χρόνος θα δείξει... 

Σκόρερς: Τσολάκης (4), Καζάνης (4), Σαμαράς (2), Κοντονίκας [HERTZ] - Βασιλέλλης (2) [BAD BOYS]

Διαιτητής: Σαρλής

AUTO GARAGE - DELICIOUS 10-1

Ξεκούραστη νίκη για το AUTO GARAGE, που βρήκε απέναντί του ένα αποδεκατισμένο DELICIOUS, με αποτέλεσμα το τελικό 10- να κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Ζεϊμπέκη, που μαζί με την ισοπαλία κόντρα στους LAS VAKETAS, τη φέρνουν πλέον στους 7 βαθμούς. Το DELICIOUS πρέπει να βρει το... χρόνο, ώστε να αγωνιστεί πλήρες. Διαφορετικά, δύσκολα θα αποφύγει τον αποκελισμό.

Σκόρερς:

Διαιτητής: Σαρλής

LA PANDILLA - BE HAPPY 10-5

Επιστροφή στις νίκες για την LA PANDILLA, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής απο το ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ. Αγώνας που παρουσίασε ενδιαφέρον ως ένα σημείο, με το BE HAPPY να κοντράρει, αλλά τελικά να υποκύπτει στην ανωτερότητα του αντιπάλου.Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει...

Σκόρερς:

Διαιτητής:

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 - LAS VAKETAS 7-5

Nτέρμπι με τα όλα του, ωστόσο το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίζει την αήττητη πορεία του υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Χρόνη. Οι LAS VAKETAS, που έχουν τις δυνατότητες, έδειξηαν να μην το πιστεύουν στα τελευταία λεπτά.

Σκόρερς:

Διαιτητής:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey