Έλαμψε ο Άνταμ και το... ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ

19/06/2015 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2015 - 12:06

BAD BOYS - ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ 4-12

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ είχε περισσότερες εναλλακτικές και καθαρό μυαλό και σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις, πήρε τους βαθμούς της νίκης απέναντι στους BAD BOYS. Το τελικό 12-4 δεν λέει όμως όλη την αλήθεια για την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά αποτελεί μεγάλη νίκη για τον ΜΠΑΜΠΑ του Στρατή Κάμπερ.

ΝΤΝΙΕΠΡ - BARRIO 1-13

Το BARRIO δεν είχε πολλά περιθώρια για στραβοπάτημα και η ΝΤΝΙΕΠΡ που ψάχνει τη μία νίκη που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης έφυγε χωρίς χαμόγελο από τον αγωνιστικό χώρο. Το 13-1 δίνει στο BARRIO και μια καλή διαφορά τερμάτων εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ - FAME COFFEE 6-2

Μία από τις πιο όμορφες μάχες παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Olympico. Το FAME COFFEE δοκίμασε για τα καλά τις δυνάμεις του ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε κεφάλι στο σκορ χάρη στον απίστευτο Άνταμ που με εντυπωσιακές ενέργειες και δύο γκολ, κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου. Όμως προς το τέλος η εμπειρία της ομάδας του Κουτζιά μίλησε και με γκολ των Ραφαήλ και Κυριάκου Κουνιαρέλλη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, έκαναν την ανατροπή, διασπώντας την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του FAME COFFEE. Το τελικό 6-2 πάντως είναι πλασματικό.

Σκόρερς: Ραφαήλ Κουνιαρέλλης, Κυριάκος Κουνιαρέλλης (2), Δελόλμας, Μαλακός [ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ] – Άνταμ [FAME COFFEE]

 EMIGRANTET - HERTZ 6-3

EMIGRANTET και HERTZ εν πολλοίς δεν φαίνεται να κινδυνεύουν να χάσουν το τρένο της πρόκρισης, ωστόσο η μεταξύ τους αναμέτρηση είχε σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον σε ότι αφορά το τελικό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Η παρέα του Κούχια όμως ήταν εκείνη που είχε μεγαλύτερη συνέπεια και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο, λυγίζοντας με το τελικό 6-3 την παρέα του Ευτύχη Βουλγαρέλλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey