Το απόλυτο OXY, EMIGRANTET και ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ

01/07/2015 - 13:36 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2015 - 18:54

EMIGRANTET - ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ 7-5

Σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, με τους EMIGRANTET να φτάνουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στη Β' Φάση εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκρισή τους. Αντίθετα, τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ παραμένουν δίχως βαθμόι και θα τα παίξουν όλα για όλα στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, με αντίπαλο τη HERTZ, προσδοκώντας να "καπαρώσουν" μία εκ των δύο θέσεων από τους καλύτερους τρίτους, που θα πλαισιώσουν τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

OXY - HERTZ 11-7

Aγώνας που εξελίχθηκε όπως και ο προηγούμενος, με το ΟΧΥ να ζευγαρώνει τις νίκες του στη Β' Φάση και τη HERTZ να υπολογίζει πλέον σε νίκη στο επόμενο ματς κόντρα στα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ για να δει αν θα βρίσκεται στις "8" καλύτερες της διοργάνωσης, παραμένοντας στη διεκδίκηση του ονείρου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το OXY είχε λύσεις επιθετικά, ωστόσο στη HERTZ στοίχισε η ξαφνική απουσία του Λευτέρη Κοντονίκα...

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ - BARRIO 11-5

Σε μια ακόμα εμφατική νίκη προχώρησε το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ, που στη Β' Φάση ομίλων παρουσιάζεται με μεγαλύτερη ωριμότητα και σε αυτό σίγουρα έχει παίξει ρόλο η παρουσία του Γιώργου Πολύζου στον πάγκο. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Παναγιώτης Βάλεσης είχε επιφορτιστεί με το οργανωτικό κομμάτι, που περιελάμβανε μέχρι και... τούρτα γενεθλίων, αφού ο Γιώργος Σαμπάνης έκλεισε το 20ο έτος της ηλικίας του και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του ευχηθούν μέσα στο γήπεδο! Αγωνιστικά, το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ έβρισκε πάντοτε λύσεις επιθετικά, όταν πλησίαζε στο σκορ το BARRIO, με αποτέλεσμα το τελικό 11-5 να αποδεικνύεται δίκαιο. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται επίσης η παρουσία του Μιχάλη Παυλή στο γήπεδο, ανεβάζοντας σε αριθμό την... παροικία των Λουτρών στην ομάδα του BARRIO!

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey